- Poruka
- 237.079
i u kakvom vam je stanju jezik..moze te mrdati njime..levo desno..napred nazad..gore dole..ili ga drzati za zubima..ukocio sam se jeduci tomi majonezbez kashike samo jezichno
![]()

i u kakvom vam je stanju jezik..moze te mrdati njime..levo desno..napred nazad..gore dole..ili ga drzati za zubima..ukocio sam se jeduci tomi majonezbez kashike samo jezichno
![]()
a koji je to model i tip..
kad sve lepo znas...reci i nama da znamo...![]()
Vise puta za 5 minuta ..ali mislim da vam to nece uspeti..ne mozete mi odoleti dragi kolega..![]()
pitajte rebusicui u kakvom vam je stanju jezik..moze te mrdati njime..levo desno..napred nazad..gore dole..ili ga drzati za zubima..![]()
ukocio sam se jeduci tomi majonezbez kashike samo jezichno
![]()
A Vi ..kolega ..zar je anlave bolji od vas..?pa ako ne mogu sto ste tako nak sa srcem.... moz anlave da pozovete ako vam cuka zakovrne za tih 555 minuta![]()
Hvala ninani... daj nesto i Shonu... otrovno
Otisla je u Kursumliju.taska zove te teta lilu....
Blagodarim KondolizoAmbasadoreeeeeeeeeeeeee
ma gospodin Son mene ignorise ali ajd da probam...Hvala ninani... daj nesto i Shonu... otrovno![]()
vrati to!!! rekla sam otrovnoma gospodin Son mene ignorise ali ajd da probam...
nije otrovno, mame mi...
![]()
I ja sam draga to primetila ..ma gospodin Son mene ignorise ali ajd da probam...
nije otrovno, mame mi...![]()
Sa Vama Sireno,uvek i na svakom mestu@ gospodina Ambasadora...nadam se da ce mu prijati u mom drustvu...
![]()
znaci, svejedno je na mojoj ili na Vasoj lokaciji?Sa Vama Sireno,uvek i na svakom mestu
![]()
Sireno,svejedno Vam je ,samnom imate uvek PUN imunitetznaci, svejedno je na mojoj ili na Vasoj lokaciji?![]()