Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.694
Bio sam na pocetku srca..sad vise nemam pojma..love is blindme nemoj da si na kraj srca ja sam to rekla samo da odgovorim na provokaciju...
a i znaš, malo sam i popila,tako da ne zameri...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam na pocetku srca..sad vise nemam pojma..love is blindme nemoj da si na kraj srca ja sam to rekla samo da odgovorim na provokaciju...
a i znaš, malo sam i popila,tako da ne zameri...![]()
ma hoćeš sigurno... svratiće nam danas još neki baja...:smile:

ovde??? nema sanse.....videces i sama
ej,dobra ti boja ruza![]()

Reci joj evo da baje ne izlaze po kafanama![]()
To je vec stvar ukusa..ja sam uvek na istoj lokacijime jel? a gde baje izlaze,pitam tebe ja?

To je vec stvar ukusa..ja sam uvek na istoj lokaciji![]()
Pa ne vredi mmmm..vec sam se izjasnio sto se ukusa tice..aj pod tus da te malo otreznima šta je to po tvom ukusu8)

alo vas dvoje....sauna je preko puta![]()

Pa ne vredi mmmm..vec sam se izjasnio sto se ukusa tice..aj pod tus da te malo otreznim![]()

nećeš verovati ali ja baš radim u firmi koja se bavi prodajom sauna, pa bi možda i sredila neki popust za rekonstrukciju ove ovde,malo je zastarela...![]()

ej 'mmmm' na cemu si? mislim da podelis? ne mislim na georga .....
Bitno je da mene sve kapiras..bar smo presli na ti..uzivajteslušaj ti... hik,hik... ja savršeno znam šta radim i pričam i kad malo popijem... tako da se opustiš...još mi nije hladan tuš neophodan.... al hvala na predlogu-možda drugi put...![]()
e pa kažem ja... dobro, koliko vidim stanje je kritično... kome da se obratim za finansijski deo? kao što rekoh-može neki popust, al baš ne mož za dž...

za popust vidi sa Zakom u magacinu
koji deo ne kapiras?![]()
ne kapiram na šta se odnosi deo ‚‚na čemu si‚‚... zašto bih bila na nečemu... samo kažem ono što mislim...

e ono je bilo zlatno doba 
ma sta pijesto sam mislila
Eh,Ven....sto je zatvorena...nego i nema s kim da se flertujee ono je bilo zlatno doba
![]()
kad dodjes u bg,vodicu te u istunista se ne brini...ne postoji ona samo na krsti
![]()