Pozdravljam i Kondolizu od Ambasade.
[
Cenjena Damo Vas stol je kao i uvek spreman,a mladic u beloj kosulji na usluzi je samo za Vas.![]()
ko je Kondoliza...:shock: dosada nije svracala...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdravljam i Kondolizu od Ambasade.
[
Cenjena Damo Vas stol je kao i uvek spreman,a mladic u beloj kosulji na usluzi je samo za Vas.![]()

Verujem da je u tom slucaju i intimno,slatko i nezno..Cenjena Damo,verujem simpaticnog imena,restoran je uvek prazan za diskretno drustvo.

ko je Kondoliza...:shock: dosada nije svracala...![]()
trenutno je u bukurestu,kuva nesto tamo:wink:
guzvaru...
verovatno pitu razvukla...guzvaru...
![]()

Verujem da je u tom slucaju i intimno,slatko i nezno..

ne,gravce na tavceverovatno pitu razvukla...guzvaru...
![]()
Zar sam ih ..razdvojila..:shock:Cenjena Damo,ubedjen sam simpaticnog imena,znate ,bilo bi pozeljno da te tri stvarcice nerazdvajate.![]()

Kondoliza od Ambasade bila je i jeste doajen za diskretno izbacivanje navalentnih gostiju.
pre 24.00 

Zar sam ih ..razdvojila..:shock:![]()

zasto cica maco ti mene vise ne..volis?:-|Aha..poznata je po pitama guzvarama..![]()
Zahvaljujem na..podrsci..Ma nebudite na kraj srca,samo Vas dobronamerno podrzavam![]()

Aha..poznata je po pitama guzvarama..![]()
znaci posna vecera...ne,gravce na tavce![]()

zasto cica maco ti mene vise ne..volis?:-|
obracam ti se na predhodnoj strani,a ti ni repom da mrdnes?![]()
..a ti cesto i ne vidis..mrdanje i ja tu ne mogu nista..
Caos,Ni..ljubac za tebe i ostale devojke ..zdravo kuco...najlepseg imena...
znaci posna vecera...![]()
..ja cu jos samo malo pa idem..bolesna sam nesto ..

ma nisam razvukla guzvaru i nisam u bukurestu, sad sam u restoranu trenutno i narucila sam medovacu za nekog jako bitnog![]()

znaci posna vecera...
jeste,duplo marinirane pecurke,i shkoljke u vocester sosou..![]()

Aha..tek sam sada procitala tvoj postic..hvala ali nesto sam bila bolna i jos sam tako da sto kazu niti jem niti piem....a ti cesto i ne vidis..mrdanje i ja tu ne mogu nista..
![]()

Zahvaljujem na..podrsci..![]()
Kondoliza ti li si???![]()
a gde je ON...ne svraca nocima...
![]()
Ovo je vec surovo koliko je primamljivo..![]()

e sad da ne zapisavam,sto bi se reklo teritoriju,al danas je to bilo na trpezi:wink:i neko oporo crno vino sa kasandre