rastura se društvance :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mlogo dobar ovaj jutar, elem pa Petak..kush dalje...il' da merachim josh?millkica:Dobar jutar !![]()
nemoj više pozliće mi...jabajagi:Mlogo dobar ovaj jutar, elem pa Petak..kush dalje...il' da merachim josh?millkica:Dobar jutar !![]()
![]()
još ovako bez kafe...tamo sam gde....:evo i mene...spremna za slavlje :wink:
ohoho, dogodio se narod!0077:Ko kazao kaffa?De ta kafa.Ima neko živ ovde?Ša je ovo?Gde...
kad reche...uze mi rech iz usta....zini i vrati mi je :wink:millkica:evo me... ma da, dosta smo mi služile, ova je nedelja naša za uživkanje i izvoljevanje i završavamo je ovim prazničnim petkom :wink:

vidim i ti kipish od zhelje da mrdnesh ruchicom? :?0077:ranoranioci,ulenjili ste se :wink:Uživate,zaslužileee. GAZDA!!!!di ti konobar?
he,a ko voli petkom da radijabajagi:vidim i ti kipish od zhelje da mrdnesh ruchicom? :?0077:ranoranioci,ulenjili ste se :wink:Uživate,zaslužileee. GAZDA!!!!di ti konobar?
...reche miki i opet mi uze rechi iz usta!millkica:naši gosti su uvidjavni i sami se služe (kao i nas)
kafu ne pijemo... pa ko šta voli nek izvoli...sam :wink: