Blackaquarius
Aktivan član
- Poruka
- 1.075
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blackaquarius:E yebiga sad si oterala KLL zbog onog stiskavca se uplashio i otishao. Mozda ne voli knedlea i ti kad pritisnesh to bash boli ...
![]()

Tu je KLL, samo vas gleda... i srrrkuce kave.Blackaquarius:E yebiga sad si oterala KLL zbog onog stiskavca se uplashio i otishao. Mozda ne voli knedlea i ti kad pritisnesh to bash boli ...
![]()

....Bogami fali mi neshto od jutros, poshandrcao sam totalno. Treba i meni jedan Picomicinwhitenicky:pa stavio sam dve muve kako se razvaljuju od sexa ... da ti bude lakse))
![]()
ili da pochastim nekog sa Kuramicinom . Za lek se nikad nekazhe hvala.

Blackaquarius:Bogami fali mi neshto od jutros, poshandrcao sam totalno. Treba i meni jedan Picomicinili da pochastim nekog sa Kuramicinom . Za lek se nikad nekazhe hvala.
![]()
![]()
))
mirada:Ne smemo vise da pisemo ovakve postove ima da nas oteraju iz kafane... zbog nedolicnog ponasanja...
))whitenicky:Sex ti brate udario u glavu ....))
![]()
..tako je nicky...reci mu...
Poshto se sama javljash ti cesh prva na poker u kamion. Nego nemoj da mi varash u pokeru, tetka mi se naljutila neche samnom da igra poker! Ko izgubi skida se do gole kozhe!CURSE:Black..ja cu da klisnem dok se ti nisi uozbiljio u svojoj nameri... :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps...setih se onog krsa sa kamionom od prosli put...![]()
![]()
![]()
![]()

pa svako svaku...i ti svasta pitasZana:.. Nego da cujem ukratko referat ko je koga ... jutros/danas u kafancetu?
Cisto da budem u toku....![]()

...e da hvala
Evo mene bacishe u sendvich Niky i Curse. :shock: Ubishe me majke miZana:.. Nego da cujem ukratko referat ko je koga ... jutros/danas u kafancetu?
Cisto da budem u toku....![]()