Kad_LupimLupim:Kafu!
Jednu dzezvushu domacu, a tursku. Bez secera i jedan ratluk da nabodem na ćaćkalicu.
Helooo KLL...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jednu dzezvushu domacu, a tursku. Bez secera i jedan ratluk da nabodem na ćaćkalicu.
mirada:Dobro jutro, vi ste vec popili kafu bez mene?
Blackaquarius:" Haljinicu boje lila
ti si dusho oblachila ... "
Vrc vrc vrc![]()
..moracu da naucim te neke korake koje ne znam...
)
i utisak je kompletan
! ! !
...idemo na ples...VRC VRC VRC...
Blackaquarius:Mozhe ratluk i kapuchino za mene i KLL![]()
hvala za novine niki josh da me ushushkash kraj kamina i izmasirash tabanei utisak je kompletan
! ! !
Ma mozhe srce i stiskavac da odigramo da vidish kako stiskamCURSE:Waaaooo Black..kakv rad guzom imas... :shock:![]()
..moracu da naucim te neke korake koje ne znam...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

whitenicky:brate da te ne bi josh![]()
Blackaquarius:Ma mozhe srce i stiskavac da odigramo da vidish kako stiskam![]()
...Jel bese ovako VRC VRC VRC...whitenicky:Nismo ...cuvamo je samo za tebe ...mada mislim da se ohladila ...![]()
![]()

Kad_LupimLupim:@Žak & Nick
E to mi kazi!
:srrrk:

mirada:Hvala sreco, znam ja da ti uvek mislis na mene... Iz tvoje ruke sve je toplo pa makar i hladna kafa..![]()
ne vidim sliku ali cu pogledati kad dodjem kuchi ! More bockaj forumashice a mene mani da ih vitlam po podijumima za igru i stiskam !whitenicky:brate da te ne bi josh![]()

whitenicky:waoooooooo ... e ovo ja zovem postom .... 8-) :wink:
zasluzila si cestitku ... :wink:
![]()
KISSSSSSSmirada:Eto i kako posle da ga covek ne voli...???![]()
![]()
KISSSSSSS
E yebiga sad si oterala KLL zbog onog stiskavca se uplashio i otishao. Mozda ne voli knedleCURSE:Ma kad te stisnem ja jednom..ima da osecas samo knedle u grlu.... :shock: :wink:![]()
![]()
..Nego..do tada...da pokazemo KLL-u...neke korake......Jel bese ovako VRC VRC VRC...
a i ti kad pritisnesh to bash boli ... 
Blackaquarius:ne vidim sliku ali cu pogledati kad dodjem kuchi ! More bockaj forumashice a mene mani da ih vitlam po podijumima za igru i stiskam !![]()
))