Dobro jutrooo svima.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zana:@Nicky... cini mi se da ce biti![]()

ma ja sam ya obe spreman 24Hwhitenicky:ako si ti u pitanju ... bicu ja spreman za 24h)

o,dobrodošla nazad.....može kafica?CURSE:Dobro jutrooo svima....![]()

CURSE:Dobro jutrooo svima....![]()
) 
)) ..post se nije odnosio na PLESAsitnihDEMONA !
Zana:@Nicky... Ja se zovem Jelena. Mozemo da pricamo o cemu god hoces....![]()
![]()
![]()
) ???daca75:A vi ste kao neki *ebači.....
)) 
'esi siguran?La Compadre018:ma ja sam ya obe spreman 24H![]()
100000000%Last dance:'esi siguran?![]()
ja se tebe plašim... :-?La Compadre018:100000000%

La Compadre018:ma ja sam ya obe spreman 24H![]()

CURSE:Dobro jutro svimaaa..Moze kafa...
...Bila sam na plesu ...i igrala sam sinoc ocajno..sva sam se nesto ukocila..ma njah... :-? ...bio jedan od onih dana kad imam 2 leve noge...![]()
![]()

tebi treba dobra masaža...... ;-)CURSE:Dobro jutro svimaaa..Moze kafa...
...Bila sam na plesu ...i igrala sam sinoc ocajno..sva sam se nesto ukocila..ma njah... :-? ...bio jedan od onih dana kad imam 2 leve noge...![]()
![]()
Last dance:ja se tebe plašim... :-?
Nikiiiiiiiiiiiiiiii!!!
whitenicky:Imam odlican lek od koga cesh ozdraviti ... u apoteci kod Nicky-ja ... zove se `` KURAMICINI``![]()
 ...zato sam i pocela da trokiram na plesu...  

...e sad sam porasla od sreće ('ebo te to nije dobro- sad sam višlja od tebe!whitenicky:Lutko ne sekiraj se ... ponudicu ja njemu 3 forumashice za tebe ... :wink:

La Compadre018:tebi treba dobra masaža...... ;-)

samo se skini,legni na stomak...............evo dolazim......................CURSE:Jao treba miiiiiiiiiiiiiiiiiiii...uf...ovo je bio pogodak pravo u centar...![]()

Last dance:e sad sam porasla od sreće ('ebo te to nije dobro- sad sam višlja od tebe!![]()

ma, nema veze- svakako patosiram kad si tu!!!!!!!!!!!!!!!!whitenicky:kako ...imash stikle ??? :shock:![]()
La Compadre018:svi samo j*banje oće....
 ...