KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako to da ti jos uvek nisi gladan? :P
sendvic-1.jpg

Hello vesela forumska druzino...:))))dosla sam kuci i donela svoj stari telefon...Saznala sam da je zavrsio prvo u Nisu na nekoj pijaci, pa su ga oteli iz ruku nekog mesara i vratili ga meni...Eh te sudbine mobilnih telefona...Proputuju celu Srbiju da bi se vratili istom coveku.... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

CURSE:
Hello vesela forumska druzino...:))))dosla sam kuci i donela svoj stari telefon...Saznala sam da je zavrsio prvo u Nisu na nekoj pijaci, pa su ga oteli iz ruku nekog mesara i vratili ga meni...Eh te sudbine mobilnih telefona...Proputuju celu Srbiju da bi se vratili istom coveku.... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

LOPOVE na vrbe ...bitno je da ti sada ribo imash 2 telefona :)))) bas te boli p :lol:

da..ima 2 telefona i ni jednog decka... :shock: ...evo trenutne inspiracije ..menjam 2 mobilna telefona za jednog slobodnog iskrenog decka koji ce mi zavrteti mozak.... :lol: :lol: :lol: :lol: :D

..a sto se tice sexa...eh..davno je to bilo....ne secam se ni kako izgleda sexati se... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back