Eto vidis da su svi zacutali...Znam tacno da sede ispred svojih pc-a..i gutaju knedle....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CURSE:Nikiju kazem da cemo ja i Zana doci ucrvenim tangama..ima odmah da doleti...Zani kazes da tamo ima zanimljivih muskih starijih skorpija...Zaku kazes da ima plavusa..itd...samo polako....vidis da tvrde pazar.. :wink:![]()
![]()
![]()
..a ne znaju da ce svi biti peceni...
![]()
![]()
![]()
![]()
ma nemoj, a sta ti radis??CURSE:Eto vidis da su svi zacutali...Znam tacno da sede ispred svojih pc-a..i gutaju knedle....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W.A.S.P.:ma nemoj, a sta ti radis??
Zana:@CURSE... Zana voli MLADJE muske skorpije![]()
CURSE:Nikiju kazem da cemo ja i Zana doci ucrvenim tangama..ima odmah da doleti...Zani kazes da tamo ima zanimljivih muskih starijih skorpija...Zaku kazes da ima plavusa..itd...samo polako....vidis da tvrde pazar.. :wink:![]()
![]()
![]()
..a ne znaju da ce svi biti peceni...
![]()
![]()
![]()
![]()
jacques:Dobar dan svima...vidim da sam vam nedostajao
Ajde dajte mi nesto da me tresne o pod momentalno![]()
whitenicky:ako ste u crvenim tangama ...dolazim odmah ..ja volim crveno i odmah bodem ..kao bik)
CURSE:Sreco mnogo ti ja vrckam..mogu samo da ti zavrtim mozak... :wink:...ali znam da cu te dovuci tamo....pa makar bio mamljen i sa crvenim tangama... :wink:
![]()
mirada:Jel mogu i ja sa vama u taj provod?
whitenicky:ma ako dodje Zana u tangicama doletecu .... tvoje tanga ostavljam Blacku ili Zverku)) ...oni su poludeli za tobom nacisto
))