KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
VisionOfDisorder:
bem li ga, sva sam pitanja uradio.. kolko su tachna, ce vidimo ;)

Ma sve je tacno .... nego reci ti meni jel ima kakve dobre piletine na tvom faxu .... slikaj neke zestoke , pa mozda i ja po ovo stare dane krenem da studiram ...uhhh al sam mator svega 27 godina :))))))

Evo ako nadjesh neku za mene , vodim te da se odvalish od alkohola :)))
CAD13VJ7-1.jpg

whitenicky:
.... mozda ima blizih ali jedan je Nicky ....nemoj posle da ti bude zao sto nisi ostvarila samnom svoje sexulane fantazije :shock: :lol:

51438-1-1.gif

ima jedan dobar SMS za Nicky-a:

... ti bi jednom, ja bih vise, ti bi glasno, ja bih tise, ti bi sporo, ja bih brzo, ti bi grubo, ja bih nezno, ti bi danju, ja bih nocu, ti bas neces kad ja hocu!

oket:
ima jedan dobar SMS za Nicky-a:

... ti bi jednom, ja bih vise, ti bi glasno, ja bih tise, ti bi sporo, ja bih brzo, ti bi grubo, ja bih nezno, ti bi danju, ja bih nocu, ti bas neces kad ja hocu!

odlican SMS ...mada moje poruke su uvek jasne ...ovde trebash najmanje vishu skolu da imash da skontash sta je hteo pesnik da kaze ...... a mozda sam ja samo glup :)))))

Moj skoro svaki SMS glasi ovako ..... Dolazim u 20h budi spremna ..... :lol: :shock: 8-)

whitenicky:
Ma sve je tacno .... nego reci ti meni jel ima kakve dobre piletine na tvom faxu .... slikaj neke zestoke , pa mozda i ja po ovo stare dane krenem da studiram ...uhhh al sam mator svega 27 godina :))))))

Evo ako nadjesh neku za mene , vodim te da se odvalish od alkohola :)))
CAD13VJ7-1.jpg

Pa ja sam na privatnom.. sve pozeraja.. A ima ih par, al ti treba engleski.. Pa ajd da slikam tu i tamo, pa da vidimo..
Alkohol je dobra ideja, btw..

Smokvica8:
Gledaj ga...uh, aj me malo prozivaj...shto si brezobrazan.....zavisi s koje strane chitash @nicky... :D :D :D :D
Ajde budi dlug pa se ne najuti vishe...moze??? ;) :D

15_8_210-2-1.gif

Izvinjavam se mlada damo .... s pogresne strane sam gledao .... otrcao sam s druge strane monitora ...tako da zasluzila si ti jedan veliki kiss i naravno sex ce da padne kad god hocesh ...biraj sada ili odmah :))) ?!?! :lol: :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back