KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
whitenicky:
oma .........sada oma :))))))))) ........... ma gde da igram s tobom , mozda te i naguzim pa ko ce posle da ti bude kriv ........opet ce Nicky da bude manijak :))))))

Ma neces da me naguzis...ne bi me ni stigao...vrckam ja non stop..vrc vrc vrc....ajde shmrcavi niki ..osecam ti po postovima da nisi u full elementu... :wink: ....

podsetilo me sad ovo....danas mi je neko rekao da voli kod mene bas bas sto sam zvrk... :D :D :D

ma vrc vrc vrc..BRE!...VRC RULES VECERAS! :D :D :D :D :D

bundeva sada negde gleda neki erotski casopis bash ga briga za net ....... CURSE pozdrav , i naravno LAKU NOC ........zelim ti lepe i vlazne snove .....poshto sutra putujem , tek u ponedeljak sam na netu ........uhhhhhhhhhhhh mali odmor mi bash dobro dodje :)))))

Pozzzzzzzz

shta je ovo ja navratim jednom godishnje nigde nikog :shock:
ma nem veze
Zikiceeeeeeeeeeeeee....tekilice za nas!

68975660_eb6b09d837_m.jpg

au bre svi negde zaginuli sami ovde pijemo
super sad mogu da zapevam nema ko da me izbaci 8-)

I tebe sam sit kaaaaaaafanooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
dabogda se zapalilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evo josh jedna tekilica

15157_192997.jpg

kkkkplffffffffhhhhhhhhk........ovaj...missim...da sam malo povratila na tebe aaaaaaaa...sad mi je lakshe...hvala Zile...ja cu sad maloda odspavam na tvom ramenu..a ti me nosi kuci.. nemo negde da si me ostavi ubicu te sutra kad mi bude bolje : )

izvini...skini majicu..mislim da bih je ponela pa sutra opranu da ti vratim : )
...aj sad ku noc...obecavam necu vishe bljuvati
ako se probudim na nekoj ogradi ili travi teshko tebi kad te dovatim.a ako se probudim u svom toplom krewetu evo ti unapred cmok.........zzzzzzzzzzzzz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back