KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sanha:
EEeeee,...ostadoh ja bez vas zbog ovog Profija,a :shock: Veselooo,...odo sad da se udavim u okeJanu,...a vec placem,...pazite se vas dvojica,...pRosmatram vas :lol: :lol: :lol: Posle uvece vas sanjam i uzivam :lol: :lol: :lol:

Ma tu je Mare .....on voli vise da voajerise nego da pishe , ipak je on moderator mora tako .........evo pogledaj Psiha , vise skoro i ne postuje ovde .......ko zna sta su mu rekli ovi s vrha , ne bih se iznenadio da me jedan od njih banuje u skorije vreme , sa temama su krenuli i sa nekim upozorenjima ......... srecom pa se ne poznajemo privatno :lol: :lol: :lol:

A sto se tice sna , nemoj vise Sanha imaces nocne more od nas dvojice :lol: :lol: :lol:

Kad biste vas dvojica smao znali koliko vas volim ne biste me tako odbacivali(zbog nekog Mareta,...ccc...on je tu pa je tu,i ne moze da banuje josh :mrgreen: ),...obozavam vas i mislim na vas,...otisla sam,cujemo se,...Ljubi vas Njanjava tamo gde najvise volite :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sanha:
Kad biste vas dvojica smao znali koliko vas volim ne biste me tako odbacivali(zbog nekog Mareta,...ccc...on je tu pa je tu,i ne moze da banuje josh :mrgreen: ),...obozavam vas i mislim na vas,...otisla sam,cujemo se,...Ljubi vas Njanjava tamo gde najvise volite :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Ne glupiraj se volis ti njega samo se foliras :)))))))))))

Sto se tice poljubca mogu da biram jel da :))))))))) evo poljubi me u dooope :lol: :lol: :lol:

izvin'te ako prekidam neshto ali....jel mi mozhe neko recji kako da podesim kablovski net na XP-u...?jJa ga kao podesim preko onog wizarda ali mi ne stvori ikonicu...:((( a sad sam na maminom&tatinom kompu....i uskoro cju morati da "letim"...:((( HEEEELP!!!! Treba mi 4um,!!! :lol::mrgreen:

Tamplja_90:
izvin'te ako prekidam neshto ali....jel mi mozhe neko recji kako da podesim kablovski net na XP-u...?jJa ga kao podesim preko onog wizarda ali mi ne stvori ikonicu...:((( a sad sam na maminom&tatinom kompu....i uskoro cju morati da "letim"...:((( HEEEELP!!!! Treba mi 4um,!!! :lol::mrgreen:

Stvarno bih ti pomogao ali ja imam DialUp .....PLES pomozi mojoj ljubavi Tamplji ....kupicu ti pizzu i vodim te posle na zito sa slagom :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back