Dina81
Domaćin
- Poruka
- 3.587
Za mene u tom smislu nisu...ali da ne gusim ...daj zapevajmo nesto da se razveselimo! :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

whitenicky:heheheehe , kad cu ja da vidim tu slidzu ?
evi:Moram da ti se pohvalim dobila sam sat za rodjendan, ustvari nisam ga dobila nego sam sama sebe castila. Godinu-ipo dana sam se kanila da ga kupim, nije bas taj koji sam ganjala ali je superishka.
, ja ne nosim sat vec mesec dana ... pokvario se i niko u BG ne moze da ga popravi , kazu magnetni sat sa sakrivene 2 baterije , bio sam u Cumicevom , na Bulevaru , na Zelenom vencu i niko ne ume da popravi sat . Sada sam narucio drugi od tetke iz USA , stize u avgustu . Uvek sam bio skrt na sebi sto se tice satova i mobilnih telefona , ja te stvari dobijem na poklone , ne mogu da dam 100 - 200 evra i vise na te gluposti , moja supruga kupuje sve nove neke modele njoj mogu da dam pare ,ali ne mogu na sebe
)) !!!evi:Evo Dzoni samo za tebe, danas, ali neku staru, od pre godinu dana, a u subotu ce biti novih slidza, tako da cu u subotu da promenim.
)) da vidimo tu manekenku bez cvidza
!!!baraba*:ja biK jedno pivo...ako je konobar negde u blizini....![]()
Dina81:Za mene u tom smislu nisu...ali da ne gusim ...daj zapevajmo nesto da se razveselimo! :-D

Psihologue:WHITE treba da časti piće, eto ga na 17000 ,
RADIŠ LI TI NEŠTO OSIM ŠTO SI NA KOMPU?
)) evo castim redom sve u kafani
whitenicky:Daj da vidimo, ja ne nosim sat vec mesec dana ... pokvario se i niko u BG ne moze da ga popravi , kazu magnetni sat sa sakrivene 2 baterije , bio sam u Cumicevom , na Bulevaru , na Zelenom vencu i niko ne ume da popravi sat . Sada sam narucio drugi od tetke iz USA , stize u avgustu . Uvek sam bio skrt na sebi sto se tice satova i mobilnih telefona , ja te stvari dobijem na poklone , ne mogu da dam 100 - 200 evra i vise na te gluposti , moja supruga kupuje sve nove neke modele njoj mogu da dam pare ,ali ne mogu na sebe
)) !!!
Selena:Nije odgovorio na moju molbu, pa bi bar kafidžan mogao da mi donese.........:-D
evi:Preko puta Kalenic pijace ima sajdzija koji popravlja sve (bar je tako bilo do sad), ja sam tamo neke antikvitete nosila i oni su to popravili. Izradjuju na strugu neke delove kojih vishe nema da se kupi........ imaju dva majstora, od toga je jedan strucnjak koji radi i zivi u Australiji, dolazi za Bg chesto i onda radi kod njih, on obichno donosi delovi i odande. Pokushaj kod njih.
Selena:Ma ti znaš.............
jacques:White ti bi svaku iz NS kod mene....paaaaaaa....ne bunim se ja......posebno kada je Selena u pitanju![]()