KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidi ti ovo....ccccc...dupla kontrola :lol:
schweppes-1.jpg
coffeecup-1.jpg

jutros sam stig' kuci u svitanje... i onako umoran, pospan, nikakav, uspeo sam da na trenutak uzivam u izlasku sunca i zapitao se zasto ljudi propustaju takve stvari? uskoro ce mi 10,000 dana, a ja nisam video ni 50 suncevih izlazaka... od toga 47 u pijanom stanju, jedan romantican i dva kad su me izbacili iz apartmana na moru zato sto sam pravio nesnosnu buku... pitali me da mi srede da gledam izlazak sunca iz policijske stanice tad, ali ja sam odbio iako sam cuo da je pogled divan... i tako... eh, tuzan sam sad... daj mi mleko u prljavoj casi...

Oximoron:
Tjuti bre ja se josh iz pogona neverovatnotje nisam izbatzio...pao sam sa kreveta pa pravo na nos :D
''Shta god da se desi, desi se.
Shta god, prilikom deshavanja, uzrokuje da se neshto drugo desi, uzrokuje da se desi neshto drugo.
Shta god, prilikom deshavanja,uzrokuje da se ono samo ponovo desi, samo se ponovo desi.
Sve to se, ipak, ne deshava hronoloshkim redosledom.''

Nije bash od rijechi do rijechi, al' je smisao uhvacjen :).

tako mi u kaficu u kom smo uvek kad ostanemo do kasno i posle fudbala se napijemo k'o majke, kad dodjemo ujutru da pijemo kafu ili sok jedan nas drug uvek napravi sledecu situaciju:
sanker: o, pa 'de ste pacovi... malko smo preterali sinoc? nesto vam velike glave...
mi:ne se*i mnogo nego nam daj da pijemo nesto...
sanker: sta cete?
moj drug: domestos, i to plavi... ha haha... a nije bas ni smesno ovo...

Lanfear:
''Shta god da se desi, desi se.
Shta god, prilikom deshavanja, uzrokuje da se neshto drugo desi, uzrokuje da se desi neshto drugo.
Shta god, prilikom deshavanja,uzrokuje da se ono samo ponovo desi, samo se ponovo desi.
Sve to se, ipak, ne deshava hronoloshkim redosledom.''

Nije bash od rijechi do rijechi, al' je smisao uhvacjen :).
Ali zato su me sa filmom traaaajno razocharali...mislim nije da sam rasista,ali...Ford crnac?
@Lanfear,shto nam se ne pridruzhish na nauchnoj fantastici,poshto wi'm da wolish to da chitash :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back