jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
jedino ako odem do administratora i "objasnim" mu neke stvari....geisha:buuuuuuhhuuuhhuhuuuuu, odma da popravis stanje msn-a jacques..........
a pope aj mi pojasni sta je shotokan.....?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedino ako odem do administratora i "objasnim" mu neke stvari....geisha:buuuuuuhhuuuhhuhuuuuu, odma da popravis stanje msn-a jacques..........
Pa mogla bi da pokrenes taj tvoj msn... a ne tu da se zalis na zakageisha:buuuuuuhhuuuhhuhuuuuu, odma da popravis stanje msn-a jacques..........
POP Mare:Pa mogla bi da pokrenes taj tvoj msn... a ne tu da se zalis na zaka![]()
POP Mare:@niki
Koga si ti upoznao stidljivko jedan
I mogu ja da kucam i levom rukom bez problema![]()
jacques:jedino ako odem do administratora i "objasnim" mu neke stvari....![]()
![]()
evi:Jeste kume, bas je fin.
Samo reci ako nije... 8)evi:Jeste kume, bas je fin.

NatasaNatasa:Pa prijatelji se stiču ... ne upoznaju se preko Net-a :shock:
)) !!! Pa kako da nekoga ne upoznas kad visimo ovdei zezamo se po ceo dan ! :shock:
jacques:Niki prijatan odmor....uzivaj....
Pozdrav za sve......vreme je da se ide kuci....![]()
![]()
whitenicky:Nisam znao)) !!! Pa kako da nekoga ne upoznas kad visimo ovdei zezamo se po ceo dan ! :shock:
Pa ni prijatelj ti nije prijatelj odmah... prvo upoznas osobu pa ti postane drug pa prijateljNatasaNatasa:Ma ok upoznati ... to su drugarstva .. nego kažem da su prijatelji ipak malo dublja kategorija.
NatasaNatasa:Ma ok upoznati ... to su drugarstva .. nego kažem da su prijatelji ipak malo dublja kategorija.
)) !!! 
Oximoron:cYa nicky![]()