KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ynate li vi da je doshlo poslednje doba moyhda. nemojte da shirim paranoju.
ali pocil su da banuju ako ne pishete velikim slovima i odvajate rechcu ne.
tako da ynate. ovo pishem ja jer sam buntovnik p amogfu

salim se banuju ako se nevaljali postacemo ko sa orbit zhvaka i nema pushenja u sobi.
salim se nije bas tako ali takva klima mi ne odgovara bas potpuno.

geisha:
evo ja cu jedan aspirin i sok pa da idem u krevet, el moze mare?
Evo stize...
juice.jpg

+
aspirin-ch.jpg

oni se vesele a brod se ljulja ! :I

ma ne bi nista, odo da perem zub. :I

ma oterali su onog bundevu i krveta sa lichnih kontakata da bi ljudi mogfli lepshe da se upoznaju i da se ne uplashe. shto se uopste zanimam time. zato sto sam dobra
:)
joj kako se hvalim to nisam htela. oterace i mene moram da se ogranicavam i da pisem pametno

ne snalazim se u drustvu. i pijem iskljucivo vajfert... :(

?:
oni se vesele a brod se ljulja ! :I

ma ne bi nista, odo da perem zub. :I

ma oterali su onog bundevu i krveta sa lichnih kontakata da bi ljudi mogfli lepshe da se upoznaju i da se ne uplashe. shto se uopste zanimam time. zato sto sam dobra
:)
joj kako se hvalim to nisam htela. oterace i mene moram da se ogranicavam i da pisem pametno

ne snalazim se u drustvu. i pijem iskljucivo vajfert... :(

i mene su oterali...ja ne znam kako cu da se udam sad....mozda uzmem bundevu za muza, i on ne moz da nadje zenu vise.... :grin:

ma to sa licnim kontaktima mi lici na jedan forum koji su gasili...polako su gasili podforume, a ja se grcevito hvatao za one sto su preostali...bilo ko na titaniku...nasao sam i saputnicu i hrabro se udavio sa njom...ako me budu tako davili, imam jednu zelju: nek' me puste da skoncam na svastari

bundeva:
ma to sa licnim kontaktima mi lici na jedan forum koji su gasili...polako su gasili podforume, a ja se grcevito hvatao za one sto su preostali...bilo ko na titaniku...nasao sam i saputnicu i hrabro se udavio sa njom...ako me budu tako davili, imam jednu zelju: nek' me puste da skoncam na svastari

buki moj ne sekiraj se evo ja cu se udati za tebe.....sta ce nam licni kontakti? :grin:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back