KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shinoda:
Je l' moze jedna kafica i eventualno nesto lagano za pojesti, mrtav sam...

Tebe nema 100 godina , evo moze sve .... pricaj malo sta ima , skola i tako to ... jesu li te zgazili tvoji zato sto ne ucis :))))
breakfast-new.jpg

whitenicky:
@evi - jeste omiljeni konobar koji je trebao da ti bude muz-puz na forumu :)))))) ali jacques je hteo da umre od ljubomore , tako da sam ipak ostao nezenja :)))) !!!

TI NEzenja na forumu :lol: :lol: :lol: ! Pa da li je to moguce :shock: . Eeee pa jo to nisam znala.
Za to "nezenja" imas pice od mene. A meni donesi... nadam se da znas... cedjenu pomorandzu, i molim te mojoj kumi sta hoce.
I imas jedno zaduzenje, kasnije kad jacques stigne molim te pice i rucak za njega na moj racun.

whitenicky:
Tebe nema 100 godina , evo moze sve .... pricaj malo sta ima , skola i tako to ... jesu li te zgazili tvoji zato sto ne ucis :))))
http://i25.photobucket.com/albums/c96/whitenicky/breakfast-new.jpg
Jao nicky bweee, naj si car, majke mi! :D ;)
Ma tu sam ja stalno, ali slabo me ima na svashtari...mnogo bre pisete, ne mogu sve da vas po'vatam! :(
Shkola ide, nekako - nikako, sta ja znam ;P
Moje me gaze tu i tamo, kako im dodje... :)

Dina81:
Pa nista novo, onaj moj me i dalje nervira, cim okrenem ledje muva sta stigne...i tako
Ako ti castis ja bih nesto zestoko :-D

Mlado pa ludo, sta da ti kazem. Ma kad on bude preterao ti se lepo razvedes pa nadjes nesto starije, iskusnije... i taj ce da muva sta stigne... dobro ne bas u toj meri.... ali bar nece ovako javnooo... :lol: :lol:

evi:
TI NEzenja na forumu :lol: :lol: :lol: ! Pa da li je to moguce :shock: . Eeee pa jo to nisam znala.
Za to "nezenja" imas pice od mene. A meni donesi... nadam se da znas... cedjenu pomorandzu, i molim te mojoj kumi sta hoce.
I imas jedno zaduzenje, kasnije kad jacques stigne molim te pice i rucak za njega na moj racun.

evo samo za tebe , a jacques neka se sam snadje ima Dinu81 i ona je konobarica ovde nisam samo ja :))))))
180px-Oranges_and_orange_juice.jpg

evi:
Hvala Evi
a194.gif

Pozdrav dobri ljudi... veselo ovde bogami od jutros :)

Niki daj neko pice, sta god da je neces pogresiti... ;)

I gde je ova moja zena koja mi prica iza ledja da ce da me ostavi i vec trazi novog, starijeg ccc... sramota!
I tracari sa kumom, ogovara me... i to ti je zena, nista ne sme meni da kaze a samo ce da mi stignu papiri za razvod odjenodm...ma sramota jos jednom!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back