Anarhist:Aj daj meni shta on pie. A njemu to josh jedno. Aj sedi za moj sto. Bash preboljevam devojku.
Jel' to za mene, ako jeste sve na moj racun ionako pored sebe imam litru rakije i jos toliko suza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anarhist:Aj daj meni shta on pie. A njemu to josh jedno. Aj sedi za moj sto. Bash preboljevam devojku.
Neva:Jel mogu da menjam moje suze za tvoju radzu ?
, ja cu JUICE !
)) !!! Hvala za JUICE !

:shock: Samo nemoj da zevas toliko ..............i posao je tvoj :-DShinoda:Eeee koliko dugo nisam ovde svracao!
Necu ni da pitam da li mogu da se vratim na stari posao... sramota me!![]()
Ma vredan sam ja radnik...Nekada sam celu kafanu nosio na svojim plecima jer niko nije hteo da mi pomogne.Onda sam otisao na godisnji i nisam se vracao!angely::shock: Samo nemoj da zevas toliko ..............i posao je tvoj :-D

Xey, samo da se zna, ja sam u kafani mnoooogo duze nego ti ne znam da li si ti prava osoba koja treba da mi daje posao! :razz: ;-)angely:Ajd macor donesi Andji nesto za razbudjivanje
meni jedan vermut...u flasi
ti uzmi sta pijes...i posao je tvoj...i baksis![]()
Xexe nisam ni ja mislio da uzmem kafanu...I da mogu, preveliko je to breme! 8-)angely:Ma ja ti predajem samo moj deo smene...nisam mislila da ti prepisem kafanu...sta si skocio...nego ako neces da radis sedi i cooliraj