jabajagi
Beautiful Desert Rose
- Poruka
- 159.054
Ma ja cu da skuvam kafu za sve,
evo gotovaaaaaaaaa...joooj sto mirishe :wink:
evo gotovaaaaaaaaa...joooj sto mirishe :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, sigur' oxi_genij_um sakrio ispod šanka, može mu se! Još ako je pričvrljio haljinče, koje neJJJma, pa neJJJJma, nema šansona da je i kapljica pretekla! :wink:Cheaf:Ma ete mene,nesto se zadrzah.®:Đe šef s onom šljivovicom domaćom!?:wink:
![]()
![]()
Kazes sljivovica.Nestalo,nema.Moram u nabavku.
jabajagi:mene vise, a ostalih ne znam :wink:
a sto bi neka lepa pesma *cucnula*![]()
JOVANA77:jabajagi:mene vise, a ostalih ne znam :wink:
koja bi to mogla biti........![]()
dobra je..samo treba je nauciti.. :wink:jabajagi:JOVANA77:jabajagi:mene vise, a ostalih ne znam :wink:
JOVANA, 'el znas da otpevas onu moju od juce /pogledaj/ o Djuri-tastaturi...molim te :wink:
tamo sam gde....:dobra je..samo treba je nauciti.. :wink:jabajagi:JOVANA77:jabajagi:mene vise, a ostalih ne znam :wink:
JOVANA, 'el znas da otpevas onu moju od juce /pogledaj/ o Djuri-tastaturi...molim te :wink:
U kafani je sve dozvoljeno,,...malo sam popila...si neki suptilan...ccccccccccc,®:Ne deri se, probi mi uši, bweeeeee! 8)

Sad si našla kad me pola izletjelo preko vrataaaaaaaaPeta W.:Hello Svashtaro!![]()

jabajagi:Ko ce da mi metne jednu gorku![]()
Jandrla:jabajagi:Ko ce da mi metne jednu gorku![]()
Odoh da staFim...eto me za 20 min... :wink:
jabajagi:Jandrla:jabajagi:Ko ce da mi metne jednu gorku![]()
Odoh da staFim...eto me za 20 min... :wink:
Pa prezifecu dok se ne fratis...valjda![]()
JOVANA77:evo mene....
pokupila sam izgleda neke viruse...muke imam da udjem na krstaricu. cim je otvorim ona se izgubi...