Felerična
Ističe se
- Poruka
- 2.381
Lilu:Kad se pre zajadiste tako... Jel ste to brlju neku pili?
Pa gde si bwe i ti, ne mogu sa ovim muskarcima da se izborim.... ccccccccccc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lilu:Kad se pre zajadiste tako... Jel ste to brlju neku pili?
EEEEEEEEe ne ne ne panduri,imam recept za ovo majke mi,nie ovo je moja chuka,ONA JE PRISTALA NA TO,bio sam sa drugom shto?Lilu:dovela sam vam pandura da vas legitimise! Pijandure jedne! Prvo gazdaricu legitimisi pandur!
Oximoron:Evo za moderatora 2 pitja samo tju jedno odma da joj uzmem shto je zakljuchala "shta mislite o osobi iznad " I morash da platish sa pdv-om
Al zato evo ti seckani krastavci
Kuca casti![]()
Samo 1 ovakav mozhe biti na svetuLilu:hehehehehe samo ti meni oduzimaj, pa cu da te oduzmem! i saberem... a mogla bih i da te pomnozim? Ne, ne! Glupa ideja... dovoljan si ti jedan!
Napolje bre shlajmu uniformisani da ti ne bix sada trepawice zharachem przhio...pandurdjura:Ajmo Gospode ovo je racija spremite licne karte i izbacite sve iz dzepova!!!
Gazdarice smanji muziku da ne bi bilo po guzi!!!
Lazes i gledas me u oci, e stvarno ne mogu da verujem, a ja imala poverenje u narodnu miliciju!!!1pandurdjura:Ne, nego sam te ja pokupio kod plavog pre neki dan, sada se nesecas?
Mashi shtapitjem kolko otjesh,nicky je na mojoj strani a imam i Pop Mareta koji je izbatzivach i narawno tu sam ja,SithLilu:Postujte ljude u uniformi! Nicky! Pomozi kolezi!