Smokvica8
Domaćin
- Poruka
- 3.882
Nicky, ne daj se generacijo....kakve zmije i sra*** i gluposti........batali.....aj da vidim jedan osmeh od srceta??!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakav koktel za tebe je samo kafaSmokvica8:Znachi...nemoj da se brinem........ma nema veze, ziv ti meni bio i da smutish neki koktel uskoro, ali za otpijanje jer me je Nicky malo napijo!!!

izvolteĆale:...dobro vece dobri ljudi...
...dete...duplu kleku...
)
Smokvica8:Nicky, ne daj se generacijo....kakve zmije i sra*** i gluposti........batali.....aj da vidim jedan osmeh od srceta??!!
))Last dance:Tako sad zboriš mudro!!!(A možeš i zauvek da me zamišljaš savršeno lepu!!!)
Eto, ovde u sajber svetu svi smo lepi i sretni, zar ne? Ma, bolje nego RL!whitenicky:[/B]
![]()
Zanimlijv post .... ali ja u zivotu nisam video kako izgledash ....ali zamisljacu te ako tako zelish :wink:

Last dance:Eto, ovde u sajber svetu svi smo lepi i sretni, zar ne? Ma, bolje nego RL!![]()

mora se pokajatiSmokvica8:Vidi je, opasna si malena........bre, pa javi se sledeci put, nemoj da gone with the sin, you, sinfull lady!!!!![]()
![]()
![]()

Aj promes aj vont....Smokvica8:Vidi je, opasna si malena........bre, pa javi se sledeci put, nemoj da gone with the sin, you, sinfull lady!!!!![]()
![]()
![]()
sta te je to ujelowhitenicky:Naravno ......ovako ja izgledam u RL ....pa koja bi me devojka htela ..ovako kazem da imam lepe oci , da vozim dobra kola i dobar motor
![]()

4umašice...navodno!bufla:sta te je to ujelo![]()

morganlovelove:Aj promes aj vont....![]()
![]()
![]()
Sad cu malo da budem ovde sa vama,mnoogo ste mi nedostajali..pa cu da palim u grad...![]()
Kako je mawa bebicica,je l`bese Mia..?
![]()

...bolje i to,nego da je neko dete-smor...Kad mi padnes saka,ni vakcina ti ne moze pomoci..bufla:![]()
![]()
![]()
![]()
ccccc jel se to treba vakcinisati![]()