whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
@jacques ....e ova slicica mi vishe odgovara
))
@BLACK ...daj mi sliku od shefice
)) da je stavim u svoj profil 
))@BLACK ...daj mi sliku od shefice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))

Blackaquarius:A nije mnogo matora direktorka. Shkorpion je ne znam kako to nekima odgovara 38 godina ima ali zbog svih smicalica koje mi je napravila vala okachicu je vala! Slikao sam je ovim mojim telefonom nenadano jedan dan!
)
whitenicky:ti se stidi svojih godina))
sram te bilo:shock:

Ma uradicete vi vec fotomontazhu, ne brinem ja nishta!jacques:ako i nije jos...a dobro izgleda...potrudicemo se da bude gola sto pre![]()

Blackaquarius:Mislite da se zajebavam!!!? E vala videchete, samo da dodjem kuci !!!![]()
![]()

zelenooka:Pa šta drugo da pomislim kada čovek kaže da je slikao kada se najmanje nadala?![]()

ma biche tu na forumu slika ko je yebe !!!whitenicky:posalji mi obavezno na pp![]()
zelenooka:Jel to neki novi zakon koji je propisalo Ministarstvo za sex? :-D :-D
))
)Ma nije nagazelenooka:Pa šta drugo da pomislim kada čovek kaže da je slikao kada se najmanje nadala?![]()
nego nije znala da cu da je slikam! Posle ce " Veliki Brat " da me ubije, shto mu radnice diram, mada bi neki u firmi jedva docekali sprdnju sa direktorkom!...whitenicky:minon propustio si autobus za Sabac , jedno 3 tramvaja i jedno 4 trole ....nista vishe)
ma yebali te ti glupi narodnjaci smisli neki rap!!!minon:Ispod palme na obali mora
rastaju se dvoje sa suzama
vec je zora pocela da rudi
ona place, on je nezno ljubi
Ona place, on je nezno ljubi
za njih dvoje vise srece nema
od sutra ce samo jedno leto
da ostane samo uspomena
Tu na pesku pocela je ljubav
samo more pricu zna o njima
do juce su oni srecni bili
sad su samo suze u ocima
...sam propustio nesto...?

Blackaquarius:ma yebali te ti glupi narodnjaci smisli neki rap!!!![]()
Fali njoj .... Ionako je usedelica nema ko da je .....minon:...kako se to obracas buducem predsedniku...![]()
...oces da ti direktorku malo...a...?...![]()
![]()
![]()