KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lepo od tebe .... ljubim i ja tebe na mesto gde moje oci ne mogu da vide ...a ruke mogu da opipaju :)))
image004-1.jpg

Ide tebi josh nesto do ruke sigurno ...hmmmmm .... kuvanje , sviranje gitare , odbojka ... itd.

Znaci sutra pravish zuraju za rodjendan ... cak sam te spomenuo u mojim sexy hitovima na onoj temi mrzitelji yebenog ponedeljka :))

whitenicky:
Ide tebi josh nesto do ruke sigurno ...hmmmmm .... kuvanje , sviranje gitare , odbojka ... itd.

Znaci sutra pravish zuraju za rodjendan ... cak sam te spomenuo u mojim sexy hitovima na onoj temi mrzitelji yebenog ponedeljka :))

Ma ne ide meni bas sve to od ruke..recimo nemam pojma da igram odbojku...ali imam volje da probam...itd...sustina je da mogu lako da se prilagodim..i da ako nesto ne znam...prihvatam kao izazov i zezanje..npr. ako vec ne znam da igram odbojku....znam barem da se smejem..i tako... :)

Videla sam pesmicu..zato sam ti i rekla..ljubim te... :D ...

A za rodj...nemam pojma sta cu...to me svi pitaju i rl...sutra ce biti mirnije..idem na ples..pa posle sa drustvom negde...pa gde zaglavimo...a u subotu..sasvim moguuce da cu praviti nesto...jos uvek nista ne znam...valjda ce se sve spontano izdesavati.... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back