KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
He he he . Pa radio isto što i oni !!!

Nemoj tetka, vidiš da ovo vreme luduje. Šta misliš kako se osećaju naši hormoni !!!
Luduju sve zajedno sa nama ! :lol:

Nije proleće, a kao da je preoleće!!!!

Au što volim proleće, jedva čekam da zima prođe !!!!

Vas dvoje birajte :
ili-1.jpg

Profimare:
Djes niki... e htedoh nesto da te priupitnem :)

Sto me banova, znas ti gde?

Pa doshlo mi ..... napisao si na svastari jedan post koji mi se nije svideo tako da morao si da popijesh ban ...cisto da probam kako funkcionishe .... banovao sam ti IP adresu , nick & mail adresu ... isto kao i tvojoj lepshoj polovini .... ;-) 8-)

Radi se o postu koji si uputio jacquesu , a glasio je otprilike ovako :

jedini koji posecujen ``onaj`` forum :wink: ...tako da nakon toga nemamo sta da razgovaramo po pitanju toga , a vidim i srce ti se cepa sto tamo ne mozesh vishe da postujesh ...koliko se ja secam rece ti meni da necesh vishe biti na netu ....

kao drugaru ti zelim sve najbolje u zivotu , a kao forumashu brate bolje da ne pishem ... :wink:

Pa zak jedino i pise kad ste svi otisli... no to je vas problem... a video sam da si i kll banovao...
A to da li cu da budem na netu... pa rece i ti sto puta pa nista ;)

Sto se tice toga ko kakvo ima misljenje o meni i to me bas briga... mislim da niko vise nije vredan mog truda da isteram "pravdu"... i da vise ispravljam krive drine me zabole bas, kao i da ubedjujem ljude u neke stvari...

I ja ti kao drugaru i coveku zelim sve najbolje a kao forumasu... meni si nasao da pricas... ;)

Aj, pozdrav...

Profimare:
Pa zak jedino i pise kad ste svi otisli... no to je vas problem... a video sam da si i kll banovao...
A to da li cu da budem na netu... pa rece i ti sto puta pa nista ;)

Sto se tice toga ko kakvo ima misljenje o meni i to me bas briga... mislim da niko vise nije vredan mog truda da isteram "pravdu"... i da vise ispravljam krive drine me zabole bas, kao i da ubedjujem ljude u neke stvari...

I ja ti kao drugaru i coveku zelim sve najbolje a kao forumasu... meni si nasao da pricas... ;)

Aj, pozdrav...

Aj , pozdrav i tebi .... @KLL nije banovan ... Bojan se uvek fer i korektno ponashao , nije se bavio Shpanskim serijama .... zbog tvoje lepshe polovine ja tamo vishe ni ne zelim da idem , ona je zakuvala kashu izmedju mene i tebe .... a PLES, Sanha i ja smo bili organizatori onog foruma , ne pada mi na pamet da se vracam tamo .... sve sto je bilo tamo moze i ovde ,ali u dozvoljenim kolicinama .....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back