slavishans
Poznat
- Poruka
- 7.111
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko te nervira Helena?Popi sa nama i udri brigu na veselje ;-)HELENA33:e milice cero, kad bi njega chekala dok smisli ne bi svetla gledala...
niko mila nego nema nista zanimljivo...marina-b:Ko te nervira Helena?Popi sa nama i udri brigu na veselje ;-)

Ej stvarno njega nema nesto u zadnje vreme,bas mi nedostajeslavishans:A gde je DJ Jandrla???![]()
skita negde hehe... da si videla o chemu smo sinoc pisali ubila bi se od smeha...milicaanchy:A gde je Steeeeeeeeeeefan![]()

milicaanchy:chekaj mama,dok on duuubooooko razmisli.
Ej DIretore,ako smo ti zaista tako nebitne i bezvredne,shto se trudish da nam odgovorish?

Ja imam mp3 na usima i bas mi je lepo,a vi se snadjiteslavishans:Hoće li neko da pusti neku muziku???
...milce ....jedna u majke...slusaj majku kako pametno zbori...da stispu...HELENA33:milice stipu njega bre... pazi da ti ne odgovori nesto pametno, sve se bojim... nego, shto je ovakav smor danas... aj cero otvori neku temu...![]()

nista manje buran od tvog gledajuci po forumu hehe, ali, ipak dovoljno ispunjen s obzirom na obaveze koje imam... e sad, da sam extra raspolozena danas, nisam...marina-b:Ja imam mp3 na usima i bas mi je lepo,a vi se snadjite![]()
@HELENA-danas nesto nisi raspolozena,a vidi vodis buran zivot :wink:

milicaanchy:Dzaba drobish,Diretore,ne mozesh me spustiti![]()
si nauchio da plivash sreco?
joj jadni,vishe ne znash shta cjesh da kazesh.Sad cjesh i mene da spushtash na isti nachin kao i Zaka?diretore:...jel tebe treba spustati...ili dizati...milice...je(a)dna u majke...
...ili ti stipu...i aport...kazivati...
Ma nisam ni ja nesto raspolozena,najgore mi je nocu,ne znam sta cu sa sobom,a moram da sedim kuci.Preko dana posao,obaveze,trci vamo,trci tamo i onda uvece pobegnem ovde od tuge,da ne razmisljam o nicemu.HELENA33:nista manje buran od tvog gledajuci po forumu hehe, ali, ipak dovoljno ispunjen s obzirom na obaveze koje imam... e sad, da sam extra raspolozena danas, nisam...![]()