milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
LJUUUUUUUUUUUDI 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...posle ovoga jedan JELENKO, ala ce da sedne....jacques:stize i za Natu...bio sam izvaditi iz peci...specijalna posna pizza
![]()

nije ti tema obrisana vec premestena koliko sam ja video.....pa sledeci put ne seri kao foka nego pretrazi malo forum......valjda neko ko je ovde nekoliko godina barem malo moze ukljuciti mozak a ne da pravi papana od sebe...ne prilici ti ni malo.....a uostalom to si mogao pitati i na pp ako te vec toliko zanima®:Žak, ko mi je izbrisao temu?

))Pusim se od besa,dim mi izlazi cak i na usi.Jandrla:Sha se rady marina k'o marina i kao takFa?

whitenicky:Drla ..... gledaj fudbal batice ....eno karamo PORTUGALCE))
marina-b:Pusim se od besa,dim mi izlazi cak i na usi.![]()
BRAVO!!!!!!!!!!!jacques:nije ti tema obrisana vec premestena koliko sam ja video.....pa sledeci put ne seri kao foka nego pretrazi malo forum......valjda neko ko je ovde nekoliko godina barem malo moze ukljuciti mozak a ne da pravi papana od sebe...ne prilici ti ni malo.....a uostalom to si mogao pitati i na pp ako te vec toliko zanima![]()
®:BRAVO!!!!!!!!!!!
Tako se odgovara magarcima poput mene!
Osedlaj, pa vozi, miško, položio si!!!!!!!!!!!![]()
Ko me vidi ovdje više, nek me pljune!!!!!
On to malo idi mi - dodji miJandrla:E koliko puta sam chitao ovu rechenicu...Jer ovo 5-i poot da odlazish?

...bra noc....Jandrla:Tjao Maslatjak!![]()
marina-b:On to malo idi mi - dodji mi![]()