Kafana "Svashtara"

• Začetnik teme Začetnik teme Lilu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ama odzdrav :lol:...dajte nesto da se klopne ;)
kulenijada1bw4-1.jpg

@zzaki
....prvo su mi dali pogreshnu informaciju...
...onda sam se posvadjala sa vozachem busa, a ko u inat mi je ushla kontrola....
...onda mi je direktor nadrndan... a ja hocu kuci....

....i mnogo mi je lepo u tvom krilu.... evo.... vec sam krenula da se smirujem. :) mmmm.... mazulja, mazulja....

Tako lepo sto su to polutke Snoopy pa su ih kondukteri komadali pred putnicima.Neko nije hteo da plati prevoz hladnjacom pa se odlucio za opciju kol'ko stigne domene dok dodju ;)Naravno da sam se okupao :) HVALA NA PICU SNOOPY nemam cime sda uzvratim ovo je racunar na faxu ne bas bogat picem.Ali ne brini vraticu ti :) Comando legendo sredi nesto u vezi tog sverca svinja.

ŽaaaaaaaaaKKKK! Gde će ti duša? :lol: Makni mi taj sladoled s očiju! Priznajem - upravo sam navalila na Charry, onaj u čaši. :oops:

Eh, Umesto, što smo ti mi čudan narod - nema više (a ni manje ;) ) sindikata, a polutke i dalje u opticaju. Ja pomislila žive svinje! :lol:

zainteresovana:
ŽaaaaaaaaaKKKK! Gde će ti duša? :lol: Makni mi taj sladoled s očiju! Priznajem - upravo sam navalila na Charry, onaj u čaši. :oops:

Eh, Umesto, što smo ti mi čudan narod - nema više (a ni manje ;) ) sindikata, a polutke i dalje u opticaju. Ja pomislila žive svinje! :lol:
...ko sa one reklame.... gledam i plachem... :lol:

@je li tigre, kako si?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back