Kafana "Svashtara"

• Začetnik teme Začetnik teme Lilu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
glitterimagescartoons3.gif

Pitaj Arijel, ona zna sve usamljene plaže! :lol:
Vidi je samo kako uživa. :P

UUUU!!! Tasos deluje prelepo! :P Blago tebi ...i ...tvojoj ...ribici! :lol: :lol: :lol: Hoće li biti i neka reka u blizini? Mis'im, kakvo je to letovanje bez pecanja? I ponekog upecanog soma. :lol:

A sad, ko šta pije, ovo je Kafana, bwe! Ja častim, u petak mi stižu najzad pare koje čekam već dva meseca, a to znači: baba-roga! novi comp i color laserski štampač!!! :P Odma' da ja to potrošim za dva dana! :mrgreen:

ja platu troshim do 5og.... od 5og gledam kad ce ponovo prvi.... najtezze mi je kad prvi padne u ponedeljak.... uf.

a ja na tasos vodim svog, vec upecanog soma, spremljenog i sredjenog za pechenje.... tamo cu da mariniram. a u oktobru cu da ga izpecem. :) :)

Čestitaću u oktobru, Maslachak, ;-) kažu, ne valja unapred. :) U svakom slučaju, ne menjaj udicu i 'mamak', alal ti! A lovine, već... mhm... :P

Žak, ova tvoja donja fotka me podsetila na dubokomisaonu pitalicu jedne moje prijateljice: -Kako prepoznati pametnog i glupog muškarca? Pametan muškarac kod žene primeti prvo pozadinu, a glup prvo poprsje.
Sudeći po količini istih :lol:, ti mora da si mnooogo pametan! :mrgreen:

@cru
...nju da vodim na tasos? jok ja.... lepa je - estetski.... al stvarno, nikad ne bih mogla da se nalozzim na zzenu... ne bih znala shta da radim sa njom - ni u prolece, ni u leto, ni u zimu....

...a sada, chini mi se, ima mnogo slobodnih.... pusti se malo u promet. ;)

@zain
ne menjam udicu... al mamac promenim, s vremena na vreme. ;)
obrazovan je cho`ek tigar. :)

Masl..
volim ja zene.. da gledam.. (bila, probala. nisam to ja)
al' sa muskim volim .. sve .. :)

drogirana sam prolecem..
je l' se to leci nekako?

Zain.. hoces da kazes da nas sisatije gledaju samo glupi?
moracu da povedem racuna :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back