Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuuu... :zcepanje: Baaas odavno su nas regionalizovali. Masa starih forumasa se naljutila zbog toga, narocito zbog pogubljenih tema i postova, a jos se i svasta izdesavalo i virtuelno i u reali, zato je ovde tako slaba posecenost. :(

To me seti na onu foru kojom roditelji farbaju malu decu(između ostalog i mene pre 15-ak godina):"E zbog toga što si bio nevaljao nema ništa od Kinder jajeta/autića/bicikle,a mi baš hteli da ti kupimo".Ma važi...

NS je sila u odnosu na KV,čak i kad je forum u pitanju.Vidim da npr.Nišlijama ide dobro al' još nisu dobili svoj pdf.Totalno mi je bezveze da nas administracija ucenjuje nečim što smo već imali i super je funkcionisalo.Ajde,dobro,preopterećenos' servera...Al' lepo su mogli da urede gradske pdf-ove poput onih iz CG i BH,o tome sam još ranije pisao.Što se tema tiče,vidim da neke još uvek opstaju na svaštari(npr.Saškina tema"Nedostaje mi").

Da, kad pomenu Sašku... Nema ni nekih ljudi koji su pisali, mnogi su demonstrativno napustili forum posle ove reorganizacije, i tu se ne može ništa. Ali doprinos slabijoj posećenosti su svakako dali i neki događaji iz reale, ili iz drugih virtuelnih oblasti, pričao mi je Nikola jednom prilikom kad smo se sreli u Pubu KV-ČA. Kad malo blje razmislim, nisam ni njega baš odavno srela. Ni Boleta. Ni Sašku. K'o da živimo u ne znam ti kolikom gradu, a ne u Kraljevu, ovolickom. A i Petra se ne sećam da sam viđala još od prošle godine. Ali dobro, ja sam po gradu najčešće do ranog popodneva, kasnije nisam.

Najčešće vidim Gacu, juri onako kako ona ume, valjda izbegava prodavce "humanitarnih" čestitki i razglednica. :lol: Ako me vidite a nije, recimo, 10 do 10 ili 10 do 12 i trčim prema keju ili oko 1 i trčim prema kući ili sa Milicom prema školi (S. Marković), slobodno me cimajte. I ako me vidite sa još kojom mamom u nekoj bašti, isto važi, znači da imam vremena. (Navukoše me opet na tursku kafu, ali još se borim, neću da im gledam u šolju. ;))

Ljudi, KV nije veliko, mi se bukvalno vidjamo cesce nego sto mislite...evo npr. ja vas vidjam skoro svaki dan (mislim na Kacu i Milorada), al vazda u nekoj zurbi, pa nikako da se ispricamo.

Izem ti ja nas obrazovni sistem, kad nastavni kadar u podne sedi u pivnici. :zplez: Bio si okrenut ledjima, nisam htela da te cimam. A i bilo vas je... 5... 6... 7...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back