Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobih Pozivnicu od JorgoVaN ku, da dodjem u Nisku kafanu, jer bo se tu igra i Cocek, kaze se mlogo dobro za mladice ( a ja da se svercujem) i ostale dobre stvari.:)

Pa za drustvo u cose, ja ponesoh malo tu pica a za muskijieh i da se nesto zapali ako vec nisu zapaljeni i izgoreli.:per:

Uploaded with ImageShack.us

Dobih Pozivnicu od JorgoVaN ku, da dodjem u Nisku kafanu, jer bo se tu igra i Cocek, kaze se mlogo dobro za mladice ( a ja da se svercujem) i ostale dobre stvari.:)

Pa za drustvo u cose, ja ponesoh malo tu pica a za muskijieh i da se nesto zapali ako vec nisu zapaljeni i izgoreli.:per:

Hvala što ste priVatili moju pozivnicu i za lepe poklone, samo paZi ovde svi vole alkohol pa će bude dar mar, a kubanske cige to će muški da procene....i dobrodošli ste. :)

E društvo moji, predstavljam vam novog člana Pometena koji je nam istog ranga. ;)

Dakle , da i kazem da sam mlogo nezgodan kada stavim Moj...parfem , obaram zemske sa lakocem , narocito one koje su pod uticajem ili ti vina ili ti jaceg pica.:per:

Ne mo posle da se neko zali, da nije bio Jupozoren. Ja sam mlogo Fin, pa da se zna....:mrgreen:

E muski, uzimaj i koristi bre , mlogo je dobar...;)

a kafa, kakva kafa se ima za ...otreznjenje, posle terevenki.....:cool:

ae evo kako se pije na niški način

kafa1411.jpg

izvolte i prijatno

kafa

i ću ti pokažem kako izgleda niška kafana :hvala:

Dakle , da i kazem da sam mlogo nezgodan kada stavim Moj...parfem , obaram zemske sa lakocem , narocito one koje su pod uticajem ili ti vina ili ti jaceg pica.:per:

Ne mo posle da se neko zali, da nije bio Jupozoren. Ja sam mlogo Fin, pa da se zna....:mrgreen:

E muski, uzimaj i koristi bre , mlogo je dobar...;)

aauuuu ma šta kažeš....:zeek: i ja sam se pitala kakav je to miris do ovde na daljinu, moraću malo da otvorim prozore :mrgreen: alkohol ne smem ni da pipnem, uuuhhhh.... ajd da ti pokažem kafanu :D

kafana-daco.jpg

sumski.jpg

a stolovi su nam onakvi

images

aauuuu ma šta kažeš....:zeek: i ja sam se pitala kakav je to miris do ovde na daljinu, moraću malo da otvorim prozore :mrgreen: alkohol ne smem ni da pipnem, uuuhhhh.... ajd da ti pokažem kafanu :D

kafana-daco.jpg

sumski.jpg

a stolovi su nam onakvi

More , bre koja KAFANA, mlogo lep enterijer, a Cose je sa pregledom ......ma super. ;)

daklem za obaranje snogu Jorgovan ku ce da obaram samo sa miris, e za nju poseban i zove se opijum.....more nece da zna ni gde je , ni sta se desava, a o picu ,necem onda ni da pricam.:mrgreen:

A za drustvo u cosak uz pice ide i....ponekad i kubanska muzika:ok:

images

malo malo pa su mi pevali pesmu " Komadante Ce ge VARA".......eve kazem da necem da varam, ajd mozda malko u karte:whistling:

Hmmm izgleda da si prestala biti pod uticajem alkosa , pa sad po danu ,ne prepoznajes enterijer....i normalno kafana je uredjena pre nego stignu jelte gosti.....i mora da lepo izgleda :rotf:

ajoj, Tica se otreznula pa nestala. :zcepanje:

malo malo pa su mi pevali pesmu " Komadante Ce ge VARA".......eve kazem da necem da varam, ajd mozda malko u karte:whistling:

a? opijum za mene? aaa ne takoooo, ne dam se ja, zapušiću nos i što malo dalje od mene. :rumenko: Moram da poslužim goste ;)

lep orkestar, kakva muzika za uši :zaljubljena: (tvoje društvo?)

Petao otišao iz one kavane a drugi mu jure tamo koke.:rtfm:

A pored toga za Petla. Daklem ima si ona prica....

Seljak resi da kupi Mladog petla, racuna ovaj njegov stari petao, ,trebalo bi ga zameniti sa mladjim ,jer bo od dobrog petla, mlogo su dobra jaja.

Ode Seljak na Vasar u Svrljig i kupi tion dobrog Mladog ,kocopernog pevca.

Seljak ,pusti , Pevca u obor, Koke kao Koke ,ppocese se oko njega vrtiti, utom dojde Stari pevac i kaze on ponizno Mladjanom pevcu.

slusaj kaze Stari,pevac, Hajde da se mi lepo dogovorimo, znas ima ovde puno KOKA i starih i Mladih, pa bi bilo dobro da eto , meni ti ostavis koju koku mladju a i ove starije za mene a sve ove mladje za tebe.!

mladi Pevac, pogleda starog Pevca, pa mu veli: More brisi odavde ,matori....SVE OVE KOKE SU MOJE...jel Jasnooooo.

stari Pevac , gleda ga ,gleda ga, pa mladjanom pevcu kaze; A bi li se ti trko samnom , pa ko pobedi da uzme sve , jel vazi.

Mladji gleda staroga pa kaze, ma bezi bre stari, pobedicu te iha ha, Veli njemu Stari pevac, mozda i jesi Ti ovako jaci a i mozda i brzi, pa da budu izjednacene sanse, kako bi bilo ako bi mi dao 10 metara fore?

Slozi se Mladji, Koke se sve raskokodale, Trka se sprema i Pojuri stari pevac ka kraju obora, za njim se stusti Mladji i upravo da stigne starog pevca,

Oglasi se puska i mladji pevec , ispusti svoju plemenitu dusu....

Seljak , E hebemti ove Uzgojene, mlade Pevce, eve bre po 4 put isti bre problem...Sve bre neki ******, jure Starog pevca a ne Koke.:rotf:

Daklem Pero.........:whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back