gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
nije trebalo tako brzo.
pa zanima me....Ako me slažeš, dolazim ti ja na pp.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije trebalo tako brzo.
pa zanima me....
pa zanima me....
Ako me slažeš, dolazim ti ja na pp.![]()

Sve će ti kažem numem da slažem da me bog ubije.![]()

Dobih Pozivnicu od JorgoVaN ku, da dodjem u Nisku kafanu, jer bo se tu igra i Cocek, kaze se mlogo dobro za mladice ( a ja da se svercujem) i ostale dobre stvari.
Pa za drustvo u cose, ja ponesoh malo tu pica a za muskijieh i da se nesto zapali ako vec nisu zapaljeni i izgoreli.![]()

Ej, znam ja da ti imaš neke trikove...šta misliš da malo trampimo ti meni trikove a ja tebi 5kg kafe?![]()

a kafa, kakva kafa se ima za ...otreznjenje, posle terevenki.....![]()

Trikovi u četiri oka pa onako oći u oći tek onda ima uspeha.![]()

Dakle , da i kazem da sam mlogo nezgodan kada stavim Moj...parfem , obaram zemske sa lakocem , narocito one koje su pod uticajem ili ti vina ili ti jaceg pica.
Ne mo posle da se neko zali, da nije bio Jupozoren. Ja sam mlogo Fin, pa da se zna....
E muski, uzimaj i koristi bre , mlogo je dobar...![]()
i ja sam se pitala kakav je to miris do ovde na daljinu, moraću malo da otvorim prozore
alkohol ne smem ni da pipnem, uuuhhhh.... ajd da ti pokažem kafanu
Kakav je ovo raskos?
aauuuu ma šta kažeš....i ja sam se pitala kakav je to miris do ovde na daljinu, moraću malo da otvorim prozore
alkohol ne smem ni da pipnem, uuuhhhh.... ajd da ti pokažem kafanu
![]()
![]()
a stolovi su nam onakvi
More , bre koja KAFANA, mlogo lep enterijer, a Cose je sa pregledom ......ma super.
daklem za obaranje snogu Jorgovan ku ce da obaram samo sa miris, e za nju poseban i zove se opijum.....more nece da zna ni gde je , ni sta se desava, a o picu ,necem onda ni da pricam.
A za drustvo u cosak uz pice ide i....ponekad i kubanska muzika
Uploaded with ImageShack.us
![]()

Kakav je ovo raskos?

Hmmm izgleda da si prestala biti pod uticajem alkosa , pa sad po danu ,ne prepoznajes enterijer....i normalno kafana je uredjena pre nego stignu jelte gosti.....i mora da lepo izgleda![]()

Hmmm izgleda da si prestala biti pod uticajem alkosa , pa sad po danu ,ne prepoznajes enterijer....i normalno kafana je uredjena pre nego stignu jelte gosti.....i mora da lepo izgleda![]()

malo malo pa su mi pevali pesmu " Komadante Ce ge VARA".......eve kazem da necem da varam, ajd mozda malko u karte![]()
Moram da poslužim goste
(tvoje društvo?)Petao otišao iz one kavane a drugi mu jure tamo koke.![]()
Pa nek' dovede druge koke ovde,ima mesta za sve.![]()
Neć bude dobro, će se počupate.![]()
Petao otišao iz one kavane a drugi mu jure tamo koke.![]()

Neć bude dobro, će se počupate.![]()
a ti smatraš da nam je to nivo
e Pero , Pero ...sad si me razočarao