perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Dobro, nas dva je malooooo, treba jooooš!![]()
Malo ja malo ti pa ćemo videti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, nas dva je malooooo, treba jooooš!![]()
Malo ja malo ti pa ćemo videti.![]()

he,he......lako je,odbacis obaveze za sledeci dan ,iskljucis mob.......i naglasis!!Ako me neko probudi radiceRekla sam sebi ...naspavacu se kad umrem ...ovako mi fali vreme za to
- - - - - - - - - -

he,he......lako je,odbacis obaveze za sledeci dan ,iskljucis mob.......i naglasis!!Ako me neko probudi radice![]()

sad vec radim po malo
Šta se vi, Najt i Tica, svađate?Kad dođe susret ima da padnete pod
,
i
.
Vas dve da ste o'ma pomirile!![]()
mene i peru ne zovete na druzenjeŠta se vi, Najt i Tica, svađate?Kad dođe susret ima da padnete pod
,
i
.
Vas dve da ste o'ma pomirile!
Ma Pera ti je k'o oficir, ajde svi u 22h na spavanje i u 05h ustajanje.![]()

mene i peru ne zovete na druzenje![]()

ja sam za samo ako su drugarice udato slobodneIdemo mi kod drugih drugarica pa neka budu onda![]()

ja sam za samo ako su drugarice udato slobodne![]()

bas tako...bas me zanima sta misli nasa nigt o tome,nesto je ogranicena na ovu temuZa dobru svinju nema loša splačina.![]()
mogu da je zamislim,sedi tamo za kompom i razmislja ....... e ovi stvarno nisu normalni,bas bi da ih neciji muz istaba
bas tako...bas me zanima sta misli nasa nigt o tome,nesto je ogranicena na ovu temumogu da je zamislim,sedi tamo za kompom i razmislja ....... e ovi stvarno nisu normalni,bas bi da ih neciji muz istaba
![]()
bas tako...bas me zanima sta misli nasa nigt o tome,nesto je ogranicena na ovu temumogu da je zamislim,sedi tamo za kompom i razmislja ....... e ovi stvarno nisu normalni,bas bi da ih neciji muz istaba
![]()
Neće niko da nas istaba mi smo fini i samo im pomažemo da se oni ne muče.![]()

Šta se vi, Najt i Tica, svađate?Kad dođe susret ima da padnete pod
,
i
.
Vas dve da ste o'ma pomirile!![]()

, samo udarila
kiša, i nije mi bilo opravdanje što sam bila sva bljak. 
Smatraj završenim .... mislim pomirenje
Tako je curice
, mada svađe nije ni bilo, to ćemo kad se vidimo 
ma ok ...
zaboravi ...lepo vreme tek ide
, pa eto me. 
da dopunimne ...neće Najt to da kaže
već će da kaže....cccc
umesto da jave , čekajte i nas
oni ladno odoše tamo negde gde je bolji provod
pa nek ide zivot
ma ok ...
zaboravi ...lepo vreme tek ide

Ja bih mogao negde u prirodi pored lepog vodopada gde slavuji pevusaju, dok se crveno vino i jelen limun hladi..................da vam skuvam juneci gulas
![]()

zaboravili jedan mali detaljJa sam za i dok se kuva gulaš ja ću da vatam ribu.![]()
dal se dame slazu
mi smo jaki lobiranti nema sta..... ali..........sto se ribe tice to imas ovamo u mom kraju..u takvim recicama ima samo rakovi,al mozemo i njih na zar,slatki su......eventualno mozda naidjes na jednu il dve ribice 
.....eventualno mozda naidjes na jednu il dve ribice![]()