Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.179
ja radim od svoje 16ste godine.sledeci molimPrilagođavanje na rad, neko na nerad![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja radim od svoje 16ste godine.sledeci molimPrilagođavanje na rad, neko na nerad![]()

ja radim od svoje 16ste godine.sledeci molim![]()
Šalim se i ja imam pauzu 
jesam tico..moj posao je kordiniranje,nekad idem i u akciju.samo sto niko nezna sta ja zapravo radim.ali recimo da sam na dobroj strani...A sad si na poslu, moliću lepoŠalim se i ja imam pauzu
![]()
i naravno mala plata ,a puno posla..
Ko došo do plate? Stidim se da kažem da mu zavidim 

ranije il kasnije......... al stize..bolje jeJa imam fiksnu, kad imam![]()
...zamisli kad svaki sms koji stize mislis da je sa racuna kom banke a ono nesto bez veze
e to je vec bolje...ebes pare samo da je dobre zenske pored nas...Ja mogu da radim samo ako neka žemska pored mene a plata pa kako me plate ja sam zadovoljan.

ja sam za...eto vama zenske ...meni dajte pare kad vam vec ne trebaju

ranije il kasnije......... al stize..bolje je...zamisli kad svaki sms koji stize mislis da je sa racuna kom banke a ono nesto bez veze
![]()
eto vama zenske ...meni dajte pare kad vam vec ne trebaju

Najbolje su ženske koje imaju pare.![]()
Tačno ...zato sve pare idu meni ...dobro Tico , podeliću sa tobom ...
, još kako
a možda i krenemo u šoping za koji dan, od tih para. Nego ne razumedoh, ko nam daje pare?Naravno da ćeš da podeliš, još kako
a možda i krenemo u šoping za koji dan, od tih para. Nego ne razumedoh, ko nam daje pare?

d.jutro..jel?Najbolje su ženske koje imaju pare.![]()
jel ima takve?ja do sad naidjoh sve na one koje nemaju 
Šta, ti si taj.... ne znam o kojoj je sumi reč?
![]()

Kako se vi razbacujete ...cccc

pera je human...svaka cast![]()
jedan za mene, drugi za night 
Kako se vi razbacujete ...cccc