Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutrooooo svimaaaaa :)

Krasuljak će biti zadužena za muziku i orkestar, pa neka ona bira i uvežba. ;)

kafana-majdan-plus-00.jpg

night, Pero, ribaru :zag: :zag: :zag:
cao...:zag:

Ceo dan, trči ovamo-trči onamo. Nisam ni kafu popila. :eek:

Ajde Aero, može jedna kafica, neka bude jaka. Puca mi glava. Nizak pritisak, opet. Ako ne popijem kafu, gotova sam.

P. S. Požuri, nemoj da me nosiš na duši.

Stigla sam i idem opet, samo malo da se ugrejem.
Sniženje je u Merkatoru ... od 18h - 24h :ok: od 20-40%

Strava z:)

Meni nema kupovine do Nove godine. Baš sam preterala ovih dana. Čak sam i krečila sobu prošle nedelje. Nije još sve ni gotovo. Treba da kupim još par stvarčica. Nadam se da će za NG biti gotovo.

Jao, sada sam se setila da bi mogla da odem i po jelku. Prošle godine smo kupili neku mnoooogo lepu z:D

Obožavam sneg! Decembar :zaljubljena: Svetog Nikolu. :aha:

Volim Svetog Nikolu samo što puno ljudi oko mene slavi tu slavu i opet je sve na brzinu.
Rešila sam da probam da skuvam kuvano vino kad se vratim, imam Sangriju, nije li žalosno nju za to da koristim ?
Ili da koristim neko bilo koje kad već kuvam.
Puna mi je kuća vina, što sam za slavu dobila .
Prošli put su mi se slomili držači na polici i sve se polomilo. (drugarice mi to nisu oprostile)

Poslednja izmena:
Volim Svetog Nikolu samo što puno ljudi oko mene slavi tu slavu i opet je sve na brzinu.
Rešila sam da probam da skuvam kuvano vino kad se vratim, imam Sangriju, nije li žalosno nju za to da koristim ?
Ili da koristim neko bilo koje kad već kuvam.
Puna mi je kuća vina, što sam za slavu dobila .
Prošli put su mi se slomili držači na polici i sve se polomilo. (drugarice mi to nisu oprostile)

Nemoj sangriju. Uzmi obično vino.

Kuvano vino ipak razređuješ vodom, dodaješ šećer. Mislimda sangrija nije za to.

Probaj sa običnim vinom.

750 ml vina
250 ml vode
2 kašike limuna ili ubaci kriške
50 gr šećera
i ako voliš cimet

Kuva se 10 min na srednjoj temperaturi, ali prvo mora da prokuva.

Pa, ne znam... Kako hoćeš. Probaj malo ovako-malo onako, pa utvrdi kako ti više odgovara.

Mogla bi i ja večeras kuvati vino. Mada, ja imam samo domaće. Pravio moj ćale. :heart: Napiješ se od jedne čaše. :lol: Mnogo je jako i mora da se razredi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back