-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
da prijavim ...pročitala sam OR pre nego što si obrisao
lepo je što si se predomislio

lepo je što si se predomislio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj sad pero tako...svi znamo da obozavas sado![]()
nemoj sad pero tako...svi znamo da obozavas sado![]()
ja mislim da bi trebala da bicis jednu fotkicu ovdenema veze ako si ruzna ni mi nismo bolji samo stavljamo tudje slike non-stop zbog ostalih koji nas neznaju
![]()
bicuju ga po guziciSado? Wooooow!!! Pa zato ga ponekad nema, ko zna gde tumara.![]()
bicuju ga po guzicipa ne moze da sedi za kompom
![]()
jel ima nesto sto ti bar jednom ne vidisda prijavim ...pročitala sam OR pre nego što si obrisao
lepo je što si se predomislio![]()
s,kim si takav sijesi li ti dobro večeras ili ja nisam primetila ovakve momente kod tebe![]()
Znači, time out. Gasim sijalice.
Kafana se zaključava. A ko svrati, evo ključ je ispod otirača.
mene zaključaj ovde , ostajem do ujutru![]()
jel me primas da ti pravim drustvo?..miss ostao neki jelen limun?mene zaključaj ovde , ostajem do ujutru![]()
mene zaključaj ovde , ostajem do ujutru![]()
nisam nista rekao..slazem se sa nightma sve ćemo da počistimo , mislim na alkohol
a može i limenka da ne prljamo čaše![]()
Da podelimo posao .Dok vi čistite i ribate ja ću da pijem a posle ćemo dok ja pijem vi da čistite.Bratski smo to podelili.
Snađite se vi kako umete i znate, briga me koliko ste umorni, samo da vidim kafanu da sija na 100 km.
Brate sedi da popijemo ne opterećuj se tim stvarima ... ovde niko ne pije sam
toliko će da sija da ćeš poželeti u mrak da je vodiš
zapalice setoliko će da sija da ćeš poželeti u mrak da je vodiš
zapalice se![]()
zapalice se![]()
Snađite se vi kako umete i znate, briga me koliko ste umorni, samo da vidim kafanu da sija na 100 km.
Pa posle kaži da nisi gazdaricaNe nadaj se ekstra plate.
Pa posle kaži da nisi gazdarica![]()