gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
mora da nas primi ...i mazi...i pazi...![]()
Pa nego, za čas sve nas obrlati svojim šarmom pa da budemo na sedmom nebu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mora da nas primi ...i mazi...i pazi...![]()
pera moj,nije ti ovo vrijeme za tvog avatara.nosis veliki rizik.![]()
jos koji dan i bice pera njam,njampera moj,nije ti ovo vrijeme za tvog avatara.nosis veliki rizik.![]()
Radi on to ali samo na kratko pa izbaci na hladno.![]()
jos koji dan i bice pera njam,njam![]()
Pa nego, za čas sve nas obrlati svojim šarmom pa da budemo na sedmom nebu.![]()
Mene mogu samo ipod repa njam ,njam.
jl vidite kako sam obdaren...to jest nadaren pardonznam ja koga zovem u kafani...samo fine dame
![]()
kakvo sedmo nebo...ja vodim u vasioni samo..u beskraju...na par sekundi samo al uvek moze repriza
a ti pero znas gde je najsladje
![]()
A počinje se od repića i to hrskavo.![]()
nijh ne mogu jer ih obozavamRadi on to ali samo na kratko pa izbaci na hladno.![]()
smatraj dogovoreno vecJa gazdarica?Ma jok, ista sam članica kao ostali a nemam pojma ko je ovde glavni.
Hvala na komplimentu, trudim se da vam bude veselo i zabavno.Ko kaže da si budala?
Pera i ti ste najgotivniji.
Šta mi bismo bez vas?
![]()
A tu smo! Pa mogli bi svi da se nađemo na pola puta, što se tiče mene.![]()
I to ono najlepše ,gric ,gric.![]()
Vidi ti nje nova a sve zna već.![]()
ja mislim da bi trebala da bicis jednu fotkicu ovdeprvi dojam,ponekad prevari....[/IMG]
prvi dojam,ponekad prevari....[/IMG]
hejjjjj...ako tako nastavite stici cete i domalog stomacica
![]()
nemoj sad pero tako...svi znamo da obozavas sadoTi se odmah biješ neću da se igram ,daj moje krpice i lutkice idem kući.![]()
ja mislim da bi trebala da bicis jednu fotkicu ovdenema veze ako si ruzna ni mi nismo bolji samo stavljamo tudje slike non-stop zbog ostalih koji nas neznaju
![]()