-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Heh,evo za Peru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
celo vreme pokusavam naci smajli koji bi bio dostojan da vam kaze koliko vas obozavam al izgleda da ga nisu jos izmislili...zato izvolitePogledajte prilog 261499dobro vece *******

Dobro veče .... mrzim to ribice, idem da se upišem na temu - šta mrzite
Jedva čekam moj komentar da ubacim.Heh,evo za Peru
Pogledajte prilog 261500

Hvala Missako smem od Pere da te
![]()
e to je druga priča.

sve peri a meni nistaEvo sve vas pozdravljam i idem i poželim vam dolazeće dobro jutro u slučaju da ne dolazim ujutru, a posebno Peri.![]()
![]()
![]()
Koliko vidim slab si mi ti šporet.![]()

Pera ...ljubomoran![]()

Dobro jutro ...
Gde si Tico ...![]()

Dobro jutro ...
Gde si Tico ...![]()
dobro jutro vrednice..kako ste spavale nocas?Na radnom mestu, čeka me brdooooooooooo posla, tako da malo ulovim ovih par minuta uz čaj.![]()

Evo sve vas pozdravljam i idem i poželim vam dolazeće dobro jutro u slučaju da ne dolazim ujutru, a posebno Peri.![]()
![]()
![]()

Dobro jutro ...
Gde si Tico ...![]()
dobro jutro vrednice..kako ste spavale nocas?![]()

dobro jutro vrednice..kako ste spavale nocas?![]()
Tako znači .Dobro jutro svima .

pero jesi svinger?To može Pera da ti kaže :Zatvorenim očima![]()
bas si se steglaDovoljno je jedno dobro jutro , pa podelite![]()

pero jesi svinger?
nightmare....pa....moram se izgleda zadovoljiti i sa pola dobrog jutrabas si se stegla
![]()
nisam nasao pola cveta al sam nasao jedan vrlo lep------------------------------------->>>>>> for youPogledajte prilog 261517lep dan...od mene...Dovoljno je jedno dobro jutro , pa podelite![]()
Ne znam ... ali znam da ne valja sve zadržati za sebeSkim da delim, neznaš ti njih.![]()
Možete i da me preskočite ...neće da mi faliMa jok bre a njoj daj samo pola poljubca pa da vidi kako je to.![]()

ajd samo ovaj putnisam nasao pola cveta al sam nasao jedan vrlo lep------------------------------------->>>>>> for youPogledajte prilog 261517lep dan...od mene...

hvalaajd samo ovaj put
![]()
sad me teraš od ranog jutra da tražim ove fine smajliće![]()

hvalajesi zbog mene iskljucila......nadam se da nisi?
![]()
sad mi je laksene...
veći su razlozi
..meni je uvek dovoljno reci i shvaticu iz prve..moram ici..bila mi je cast kao i uvek prijatno je biti sa.......
sad mi je lakse..meni je uvek dovoljno reci i shvaticu iz prve..moram ici..bila mi je cast kao i uvek prijatno je biti sa.......
![]()
prilog ne postoji, brisnula sam
znam da nisi,to cenim kod tebe jako puno..i dalje na razumem zasto ovaj avatar ima veze samnom..sta sam ja u toj celoj prici kriv takoreci?nisam od onih koji ne bi rekli šta misle
isključila sam se posle ovakve poruke