- Poruka
- 1.525
pruzam ti ruku aero miss...jako lepo razmisljanje..zivot je jedan i treba ga zasladjivati non-stop..Samo uživaj i tako treba da ti se dešava zato što mrdaš.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pruzam ti ruku aero miss...jako lepo razmisljanje..zivot je jedan i treba ga zasladjivati non-stop..Samo uživaj i tako treba da ti se dešava zato što mrdaš.![]()

pruzam ti ruku aero miss...jako lepo razmisljanje..zivot je jedan i treba ga zasladjivati non-stop..![]()

ova ribica bi ladno pojela i somaSvakako, treba iskoristiti ono što je najbolje od života.
![]()

odose ribice...
...gledam/čitam .... šta ste pisali
pa ocito smo pisali samo glup.glup
odose ribice...pa ocito smo pisali samo glup.glup
cekujuci tebe
![]()

Dobro jutro ... neka vas vodi ritam
![]()
jutro svima![]()
pticica poranila po obicajuRibar pozdrav!
..gde su ostali?spavalice jednepticica poranila po obicaju..gde su ostali?spavalice jedne
![]()
ne pecam danas.jedino da predjem u lov na pticiceJa u šesticu ustajem, vidim i ti si na pecanju svakog jutra tačan.
ne pecam danas..samo sam hteo ta pozdravim..nisam te video 2 dana..danas cu biti od neke koristi mislim![]()
Ja u šesticu ustajem, vidim i ti si na pecanju svakog jutra tačan.

Dobro jutro ,ja ne idem na pecanje ja jutros već uvatio.![]()
jako ste mi simpaticni al moram da idem..imam puno posla danas..
Dobro jutro![]()
znaci udice rade danaske..mamci samo landarajujako ste mi simpaticni al moram da idem..imam puno posla danas..
nightmare![]()

Kod koje dangube ti radiš.[/QUOTEmoj posao je takav da radim kad hocu..kad mi se radi,radim,kad mi se ne radi uzivam
samo se smeskaj![]()
Kod koje dangube ti radiš.[/QUOTEmoj posao je takav da radim kad hocu..kad mi se radi,radim,kad mi se ne radi uzivam
samo se smeskaj![]()
ne ... plakaću zbog vas![]()