Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NESTALA ABA!!! Ženka vučjaka koja se odaziva na ime Aba je pobegla od kuće sa labradorom iz komšiluka. Labrador se vratio ali Abe još uvek nema. Ako neko na teritoriji Kragujevca vidi vitku ženku vučjaka tamne boje neka mi pošalje pp. Unapred hvala. ludopile

Ako je neko vidi, u pitanju je korisnica Ludopileglodjekosku.

Ovaj deo, jedva. :( Na Svetu zivotinja je malo zivlje, ali sta da se radi. Ti bese studiras u Ceskoj? Kontam da smo jako dugo na forumu, jos si isla u skolu... :lol:
Jooj, izvinjavam se, tek sam sad videla komentare. Da studiram u Ceskoj, sad sam druga godina na medicinskom fakultetu, smer Nutricionizam. Daaa, jos od srednje skole. :D Boze al' vreme leti. :)
Sad sam hteo da je pitam kako je gore.Brno,tako?
E bas je lepo, iako je ovih dana hladnije, ali inace cini mi se da je mirnija i opustenija atmosfera nego u Srbiji. Prema mom nekom utisku. :)

Kol'ko ludaka u ovom gradu,haos.Kockari,političari,roditelji pre 20-e(ponekad i maloletni),lopovi,saboteri...Sve sam to sreo u proteklih 5 meseci kol'ko sam konstantno u KV-u,deca moje godište.:eek:Da stvar bude gora,negativni odgovori sa zapada samo se nižu.:(

Sinoc bas slusam o tipu kog znam kao blesavog od ranije da je jednog ne puno pametnijeg od sebe upucao u stomak s prozora jer mu je skakao po autu. Ne shvatam kako nekome moze da zasmeta igraliste za onu najmanju decu u skolskom dvoristu, pa sve i da je donacija ambasade SAD, zasto bi iko zeleo da razbije izlog a da ne uzme nista-tj. zasto bi zeleo da vlasniku radnje nanese takvu stetu da mora da kupuje i montira novo blindirano staklo... Ne znam, mozda je mm u pravu kad kaze da nemaju gde da se umore pa ne znaju sta ce sa viskom energije. S druge strane, najcesce im nista nije uskraceno, barem nista od vitalnog znacaja. Pre neki dan saznam zasto moje dete u prvom razredu nece da nosi pantalone, a ima ih prelepih-smejace joj se deca ako nisu farmerke, helanke ili trenerka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back