Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.120
radim puno i sprecava me da svratim..al danas bi mi bas prijalo malo drustva..Ma ti nemaš fixno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
radim puno i sprecava me da svratim..al danas bi mi bas prijalo malo drustva..Ma ti nemaš fixno...
ok...onda da pisem pa mozda i procitas nesto interesantno...obicno lupam![]()
Evo i mene
Nešto mi nije dan za rad, jedan jeste, drugi nije, smenjuju se ...
samo vi pišitezdravo tico..nije ni moj jbg,,,,zato sam ovde...![]()
nemam inspiraciju..neznam sta bihsamo vi pišite
samo vi pišite
ja sam tuE sad svi ste se razlenjili ...
ja sam tu
night gleda iz coskssa po po obicaju![]()
naleteo neki macho tip..Samo na Šalter pišesumnjivica je ona.
he,he......sta ces..nekom je zivot zlato..Jok bre, virtuelno, njoj se i ovde priviđaju .
he,he......sta ces..nekom je zivot zlato..
nekom je bas eben![]()
znam..ni moj nije bolji u zadnje vreme...S tim moram da se složim ...
tesko...i zabole me za mene..jbg, da li će ovde ikad biti bolje.
nisam za to..proveo sam 10 god lutajuci po svetu,,,Mi smo u ovom vremenu , e sad da vidimo šta ćemo deci ostaviti i za šta ih spremiti ( tačnije Za Gde?? )
Samo van ...
Jok bre, virtuelno, njoj se i ovde priviđaju .
ma koji mačo.
nisam za to..proveo sam 10 god lutajuci po svetu,,,
bitna je skola ili neka firmica ...kod nas ima toliko mogucnosti al je problem startni kapital koji je pozamasan..
al je bitno ostati ovde,nije sladak zivot u tudjini
ko mi se priviđa
tebi se priviđa Tico , opterećena si ovih dana
na šalter ne idem
nemam ni tamo šta da kažem
- - - - - - - - - -
pristajem da naleti neki takav
ali me odavno neko nije oborio sa nogu
stavom , držanjem , manirima
još sam probirljiva![]()
da si pored mene dobila bi čvrguNe lutati, već se skrasiti negde, na to mislim, a ovde nije mesto za budućnost naše dece, sigurno.
Odakle ti ovo?![]()
sta vredi nama...ja radim od 16 i nemam vise kicmu,,,,,,3 dana teskog posla 2 dana kreveta......Do 35. da ništa ne rade? Paraziti? Ne mogu da verujem šta čitam...
I dok studira ima da radi, kamo sreće da ima šta da radi, a pametan je i naći će vremena i za učenje i provod i rad.
No, rano o tome ...ja.
sta vredi nama...ja radim od 16 i nemam vise kicmu,,,,,,3 dana teskog posla 2 dana kreveta......![]()
mozda i jesi u pravu..stha cu kad samZato što živiš u Srbiji, zato i kažem : NE OVDE.