gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Samo da pozelim svim vernicima lepi praznik
Dobar dan Kafano
Dobar dan Kafano

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mir Boziji, Hristos se rodi! Tibi, dobro dosao nazad u virtuelni svet, drago mi je da si se u RL lepo proveo.![]()

Bre, što si realna! (I da znaš, naši lopovi obračunavaju popust samo po jednom osnovu, ako je nešto već na akciji, ne zaračunavaju ti onih 10% za vikend.)

Da, u pravu si MilOOrade, ako sve to padne u ruke pogreshnim ljudima sve i postalo vishe ruglo, jer je evidentno da i ono shto moze da funkcionishe normalno u jednom trenutku postaje sushta suprotnost. I dan danas ne mogu da prezalim Baron" klub koji je bio gde je sada "Bounty" koji je tako fenomenaln funkcionisao dok se ne pojavishe chemerni narkomani koji su tu pocheli da zalaze krijuci se od policijske racije. Nije bilo nimalo prijatno, verujte mi, kada ti super provod na koncertu prekine murija koja juri te pominjane skrivache, pretresajuci te kao da si i sam glavno-optuzeni...Hm, ne znam da li ishta od ovog shto napisah ima kakvog smisla, ali... 

Ali putovnicu neces dobiti, da bi dobio pasos neke zemlje, moras da budes njen drzavljanin.
Dakle, putujte dok ste solo! 

Tibi, nije valjda pesma autobiografska?!![]()

Kucam sa Kopaonika.Doš'o sam da se k**čim i sve vas pozdravim.![]()
Meni lepo i ovde, nema snega! 
Srecom ili na zalost...jeste
E vidis, mogla bih i ja da smuckam jednu!
Njih sam baš volela kao klinka, ono, baš klinka tipa 3-4 godine. 

Nego, jesi ti, Goco, za jednu instant? Kad vec mutim...