Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve je to super ali ko će iskešitati?Kulturno da se izrazim,hvatanjem vrelog gvožđa tuđom rukom se baš i ne osećam drugačije od političara.OK,vlas' ima love da iskešira npr.skatepark i taj centar za mlade ali takva mesta bi ubrzo postala ruglo ili u gorem slučaju skup šljama.Pogledajte Beograd-on poseduje sve navedeno u nikakvom stanju i opet je vlast kriva što to ne održava.Više sam za gerilski metod Miodraga Zeca nego za čekanje milostinje.Konkretno,vlast treba da odobrava pametne poteze omladine a da istoj prepusti sve ostalo.

Bre, što si realna! (I da znaš, naši lopovi obračunavaju popust samo po jednom osnovu, ako je nešto već na akciji, ne zaračunavaju ti onih 10% za vikend. ;))

Znam, nauchih to na tezi nachin, na kasi placajuci samo akcijsku cenu u sred vikenda :)

By the way, nisam ni mislila da grad da pare i organizuje bilo shta, samo neka za pochetak daju prostore koji zvrje prazni i odreshene ruke ljudima koji imaju ideje. Da se vlast pita, imali bismo kulturni centar u kome bi pevala Mica Trofraljka ili tako neka spodoba :) Da, u pravu si MilOOrade, ako sve to padne u ruke pogreshnim ljudima sve i postalo vishe ruglo, jer je evidentno da i ono shto moze da funkcionishe normalno u jednom trenutku postaje sushta suprotnost. I dan danas ne mogu da prezalim Baron" klub koji je bio gde je sada "Bounty" koji je tako fenomenaln funkcionisao dok se ne pojavishe chemerni narkomani koji su tu pocheli da zalaze krijuci se od policijske racije. Nije bilo nimalo prijatno, verujte mi, kada ti super provod na koncertu prekine murija koja juri te pominjane skrivache, pretresajuci te kao da si i sam glavno-optuzeni...Hm, ne znam da li ishta od ovog shto napisah ima kakvog smisla, ali... z;)

Sramno je što kraj zemlje i građana Hrvatske(izuzetno primitivne istorije)nemamo šta da tražimo uprkos istom datumu kretanja od nule(jugoslovenskog raspada/rata).Ne u smisli čiji je veći nego u korišćenju mozga.Kod nas ni najobičniji wireless router postavljen u gradu nije opstao mesec dana a da ga neko nije ukrao/s**bao!Da,i oni imaju militarno nastrojene huligane koji za razliku od naših ne lome svoj grad.Njihova vlast kreativne ideje sprovodi preko društvenih mreža,toliko jednostavno da ne moraš ni guliti đonove.Od ove godine njihov turizam plaća manji harač državi(PDV)u cilju sopstvenog poboljšanja.Fakat će im koristiti,stranci se žale na usluživanje.Mi nemamo more.Nema ni Austrija pa Hrvatska puca od kompleksa na nju.U tome smo isti.

P.S.Zaslužio sam putovnicu za ovaj hvalospev,čisto da bez vađenja vize obiđem rođu u UK.:lol:

Vala, Lemi, posle ovog tvog posta ima da se pokrene vizna liberalizacija! :lol: Ali putovnicu neces dobiti, da bi dobio pasos neke zemlje, moras da budes njen drzavljanin. ;)

P.S.Izvinjavam se sto sam ovu poslednju diskusiju prebacila ovamo, ipak je ovo tema predvidjena za caskanje, i ujedno raspisujem konkurs za neko pametnije/kreativnije/inspirativnije ime!

Slatko. :) Njih sam baš volela kao klinka, ono, baš klinka tipa 3-4 godine.

Nego, ima li predloga za ime teme? Ni ja, kao ni Gaca nisam ljubitelj kafana a uz neko kreativnije ime se možda još neko zainteresuje. :)

Ma nisam ti ja nesto za reflektore i tako to... :aha: Nego, jesi ti, Goco, za jednu instant? Kad vec mutim... :D

pwJe9hFLs8UV32PlMiYqLbxX65NqjlD5GRKjnO-LenDwTTmVC8AtehPgDT2b4SuoYfWuz-VA_iIkJHLIXUsAgMhWpD5F9IZKUadj1jQNMbOCuVQAn6ZW0CflQM3pkCvoTGNlnZ-gdzBenUQNyQ3QRJXWCo7Nxhf6tjZUqw=s90-c
+
images

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back