ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
Treba ih tužiti Najt
i javi se ... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro.
Odmori su. Night se ne javlja ni na telefon...Verovatno je u romingu.
Nadam se da joj je dete dobro.
nigde nikog..veceee
![]()
samo prolazio........traje do 1 septembra.....Bio vido ,otišo.Kako je bilo ,jesi li bio?
dobro jutro ticoNema Ribaru nikog, samo Pera i ja, a mi smo ko inventar![]()
dobro jutro ticoinventar
koji
gde je lepa night?
viseciMa bilo koji, neki lusteri verovatno
A najt, ja cenim da je ona na moretu.
visecibolji je nego lezeci
na moru,bas lepo..bilo gde da je zasluzuje....malo opustanja
![]()
opusti se lepotice...pisao na ppKoji DVD ? Ribar????
Ako je pas lutalica uzmes lekarski nalaz, pravo u sud, tuzis grad i dobijes odstetu. Tako se to radi. Ne moze da se ide ulicom a da ne naletis na neki copor.
Užas , držte se
Ovo je istina, mog komšiju ujeo pas lutalica u nekom parku u Nišu i dobio lepe pare za taj provod, da bar izvučeš neku korist od te nevolje...
Ovo je tačno. Prošle godine je to bio hit, sami su sebe ujedali psećim čeljustima, pa istu ranu prijavljivali u raznim gradovima, dok ih nisu pohvatali.
Draga, nadam se da nije opasno i da ožiljak nije na istaknutom mestu. Ćeru ili sina?![]()
Ja ne bih dozvolio da tek tako prodje bez naplate... Uzimali su ljudi po 200-300 hiljada dinara za ujed psa. Pa ako se covek istraumira za dete moze valjda za te pare da priusti detetu nesto da zaboravi na dozivljeni stres.
Treba ih tužiti Najti javi se ...
![]()
Dobro jutro svima i srećan dan želim.
Evo sad gledam na TV vi dole iz južne Srbije ste dobre pivopije.Jedna iz Leskovca osvojila u Zrenjaninu prvo mesto za ispijanje pivaostavila mnoge muške ispod stola.
Jutro .... evo i mene
Dobro jutro evo i mene.za novu radnu nedelju.
![]()