-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
videla , pročitala ...smatram se pozdravljenom 
- - - - - - - - - -
Pero šta bi sa naočarima ?

- - - - - - - - - -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

znam da jesi..1 je.........znas vec......videla , pročitala ...smatram se pozdravljenom
- - - - - - - - - -
videla , pročitala ...smatram se pozdravljenom
- - - - - - - - - -
Hvala ,cvike stigle nema više na pipanje sad samo na kucanje.![]()

A gde je kafa.
Nista, ko je za kafu, nek se pridruzi, ovoj mojoj jutarnjoj.![]()
@ Jorgovanke, ne se ljutiš za pipanje ja to sam kad nemam naočari inače ovako na kuckanje.![]()

Pa znaš šta, do sada si me promašio tako da nemam što se ljutiti.![]()
neumem ja da promašim osim ako se slučajno desi.
Ja uvek pomislio ako te pogodim će se raduješ a ti tako.neumem ja da promašim osim ako se slučajno desi.
![]()

Znaš kako, ako hoćeš da budeš moj i da te ne smem deliti sa drugima, onda bih se radovala do neba, ti kažeš da nikada ne promašuješ onda to ja![]()
za ženski narod ,ki muva u surutku.
.

sta je ovo nigde nikog..izgleda ove nase dame samo subotom![]()
Pa nećeš da me deliš puno ,malo neče se potrošim bre što si taka ja imam slaboza ženski narod ,ki muva u surutku.
.
Kako bi ti se dopalo da te ja malkice varam i šurujem s nekim, bio bi ravnodušan?

gde ste bando.......meni kisa poremetila ceo program.sad bi vec trebalo da budem duboko u planini ispod satora........bez mob signala
sta je ovo nigde nikog..izgleda ove nase dame samo subotom![]()
Sutra je glavni dan i glavno veče. Evo čujem da su naši vaterpolisti prvaci Evrope a ti o fudbalu?Evo i ja gledam futbal.

moracu da ukradem jedan pelcer i za ovamopa šta ću kad sam ovde posađena.
![]()

moracu da ukradem jedan pelcer i za ovamo![]()

A je li?Kako bi ti se dopalo da te ja malkice varam i šurujem s nekim, bio bi ravnodušan?
![]()
![]()
e ako si, samo ti sedi kod kuće a u Nišu je raznovrstan i bogat program, svašta da vidiš i lepo se provedeš.Sutra je glavni dan i glavno veče.
Evo čujem da su naši vaterpolisti prvaci Evrope a ti o fudbalu?![]()
a ako te niko neće ,neću te ni ja pa nek te uzne drugi.

To oko varanjaa ako te niko neće ,neću te ni ja pa nek te uzne drugi.
šalim se ne brini se.
A futbal sam mogao da gledam a vaterpol nisu davali na RTS znači opravdano a ne samo mi minuse daješ.![]()
šalim se i ja. 
kazu da valja tako..da se bolje primiNema potrebe da ukradeš, samo da zamoliš.![]()

.Ma idi, ako hoćeš druge žene ma baš me briga za tebe, nisi jedini na svetu.šalim se i ja.
A nemaš satelitsku ili digitalnu TV?
kazu da valja tako..da se bolje primi
i naravno mora da se ukrsti sa lepo rodnim stablom..
vidi razumem se i u vocarstvo.

Ma imam ali futbal je futbal a ovi se dave stalno grubo je to meni.![]()