Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala ,cvike stigle nema više na pipanje sad samo na kucanje.;)

Ooooo, pa ti si kratkovid bez cvike zato li pipkaš sve nas, sram te bilo! :malav:

E srela sam jednu ženu koja je došla iz Australije, pogodite iz kog područja je? Iz onog ugroženog područja gde su bile velike poplave pre dve godine, ako se sećate? Sve je izgubila, ama sveeeee....i nije gubila nadu i veru, uvek nasmejana i vesela, a svi rekli da je ćaknuta ali eto Bog je nju zaštitio i posle je blagoslovio deset puta više! A vodena stihija, koja je sve uništila, bila je visoka od površine 6 metara! :zblesav:

Pa nećeš da me deliš puno ,malo neče se potrošim bre što si taka ja imam slabo :heart:za ženski narod ,ki muva u surutku.:whistling:.

A je li?:zeek: Kako bi ti se dopalo da te ja malkice varam i šurujem s nekim, bio bi ravnodušan? :ogledalo: :obozavam: :zloca:

gde ste bando.......meni kisa poremetila ceo program.sad bi vec trebalo da budem duboko u planini ispod satora........bez mob signala:mrgreen:

sta je ovo nigde nikog..izgleda ove nase dame samo subotom:mrgreen:

e ako si, samo ti sedi kod kuće a u Nišu je raznovrstan i bogat program, svašta da vidiš i lepo se provedeš. :zaljubljena: Sutra je glavni dan i glavno veče. ;)

Evo i ja gledam futbal.
Evo čujem da su naši vaterpolisti prvaci Evrope a ti o fudbalu? :batina:

A je li?:zeek: Kako bi ti se dopalo da te ja malkice varam i šurujem s nekim, bio bi ravnodušan? :ogledalo: :obozavam: :zloca:

e ako si, samo ti sedi kod kuće a u Nišu je raznovrstan i bogat program, svašta da vidiš i lepo se provedeš. :zaljubljena: Sutra je glavni dan i glavno veče. ;)

Evo čujem da su naši vaterpolisti prvaci Evrope a ti o fudbalu? :batina:

To oko varanja:Pa ako te niko neće ,neću te ni ja pa nek te uzne drugi.;)šalim se ne brini se.:cmok:
A futbal sam mogao da gledam a vaterpol nisu davali na RTS znači opravdano a ne samo mi minuse daješ.:)

kazu da valja tako..da se bolje primi:lol:
i naravno mora da se ukrsti sa lepo rodnim stablom..:mrgreen:
vidi razumem se i u vocarstvo:hahaha:.

Ne znam da li ti baš verujem, zavisi od kakvog si kova, ja moram da obiđem tvoj kraj ne samo kvalitetno drvo nego kvalitetno zemljište, jer pelcer baš neće na svako zemljište. :whistling:

- - - - - - - - - -

Ma imam ali futbal je futbal a ovi se dave stalno grubo je to meni.;)

E bre ko se dave? To su šampioni, kvalitetni sportisti kakvi fudbaleri to ne mogu. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back