Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da smo neaktivni, jesmo.
Na početku mog forumskog života često sam dolazilan u naš kutak,
trudila se, ali, oprostite, ne mogu ja nekome reći dobar dan,
on mi drugog dana odgovori, mislim....:confused:
Ni po temama nismo inventivni; meni ideje ne manjkaju,
no se bojim da se opet ne - samorazgovaram, eto:neutral:

Ja pratim forum Istocna i Juzna Srbija ali ne ucestvujem u raspravama jer ga takoreci bojkotujem. Ne svidja mi se ova glupava podela a kad vec ne mogu da uticem da se vrati na staro onda makar mogu da ignorisem pa neka se zapitaju sto su sami upropastili forum.

Ja pratim forum Istocna i Juzna Srbija ali ne ucestvujem u raspravama jer ga takoreci bojkotujem. Ne svidja mi se ova glupava podela a kad vec ne mogu da uticem da se vrati na staro onda makar mogu da ignorisem pa neka se zapitaju sto su sami upropastili forum.

Otkud mi znamo da neki poput tebe bojkotuju? Gledanje na forumu nema nikakve koristi i nema nikakav uticaj na forum, bitni su broj postova i pdf popularne teme...evo videli smo ovde da su Nišlije najaktivniji od drugih građana. Ma nikome ne sviđa odluka admina, probali smo i ništa.Pogrešili su forumaši što su se UDALJILI od kompa ali i admin što je BRZOPLETO ODLUČIO.

ZNAČI...

...
katanacg.jpg
...:sad2::sad2::sad2:

Dobro.

Sigurno ih ima dosta koji bojkotuju a mi to ne znamo. Međutim, to nije dobra ideja. Umesto da pomažete, vi odmažete. Odsustvovanje sa foruma brže gasimo pdf našeg grada i regiona. Verujete li da bojkotovanje promeniti odluku admina? Ne. Najlogičnije bi bilo da svi se dogovorimo da saopštimo adminu da GASI region Južne i Istočne Srbije. A mi ćemo naći drugi način druženja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back