Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jesam..naucio sam,samostalan sam od 16 god..ali sto se ustipka tice nisam ni ja nesto:D
da si pomenula,lazanje,i druge paste, gulase,i jos 100 specijaliteta..a tek pice sto me hoce:D

Lepo je to kad muškarac ume da kuva ..
Imam jednog takvog u kući, možda zbog toga i nisam neka kuvarica ... Nemam ideju nikad, neko naprosto ima smisla za to, uvek me iznenadi nekom inovacijom ..

:ljutko:
Ništa za mene...ni pisamce ni poruka ...e Bogo moj :ponoc:
Odbrojano mi je
ja vec znam uapred sapnuo mi je ;)

dobro ajd mani te uštipke :mazi:

Pero , da li je mene pozdravio ?

Pero .... :hej:
ajd pero night je nestrpljiva bas:D

Lepo je to kad muškarac ume da kuva ..
Imam jednog takvog u kući, možda zbog toga i nisam neka kuvarica ... Nemam ideju nikad, neko naprosto ima smisla za to, uvek me iznenadi nekom inovacijom ..
kako je to lepo;)

Dobro jutro iliti Dobar dan, kako kome, jel?z:)

Meni je danas devojačka slava....
Negde se i to računa, negde ne... Ja volim ovaj praznik, ali danas i nisam nešto raspoložena za slavlja.

Idem popodne kod mojih... Nismo u dobrim odnosima, oko slave je čini mi se uvek gore...

Nisam ni htela da idem, ali muž spomenu da će biti kolača z:lol: pa idem zbog njega i što se kaže "zbog sela". :zroll:

Inače, neki ljudi stvarno ne shvataju svrhu praznika, slava, slavlja, Novih Godina, Božića, Uskrsa....

Moji su takvi.... Slavi se, kuva se, mesi se, sprema se, ali to prosto nije ono što čini slavu....

Baš me neka tuga danas zakucava...

Toliko nisu zaslužili da odem i ja idem na silu...

Toliko se naprežem da ne mislim o nekim stvarima da znam da će mi biti loše bar sledećih nedelju dana...

Sutra je meni i mom dragom godišnjica... Treba da pravim tortu... da kupim poklon (znam grozna sam, nisam još ništa kupila)....

A ja sedim ovde i razmišljam o nekom ko nije vredan....

Kako su samo mogli dati sebi za pravo da nam upropaste ovako drage praznike....

Licemeri...

Nego... z:)

Srećna slava svima koji slave Svetog Nikolu! Nadam se da će vam pomoći u vašoj potrazi za srećom i unutrašnjim mirom...

Znam da je meni pomogao pre osam godina kada sam čini mi se prvi put "videla" svog dragog. :heart:

Htela sam samo da ti kažem xella da te razumem, u vezi odlaska kod tvojih, ja imam sličnu situaciju ... Samo misli na svoju porodicu, supruga.
Oni jesu tvoji roditelji, ali, ako te boli susret sa njima, ako te povređuju bilo kako, šta će ti?
Tako je. Surovo, ali tako je.

Srećna ti godišnjica, to je ono čemu treba da se raduješ i okreneš!
Pozdrav ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back