Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
z:girl: oboma.

tumblr_m485bmi5lm1r3a6jho1_500.gif

Poslednja izmena:
Ma, jok :ljutko: Ebe se njoj. Jedva čekam malo mira. Najverovatnije će sutra kući. Moji možda dođu za vikend, mada ne verujem. :roll: Ali mm je slobodan sutra i ne pada mi na pamet da se gušimo više njenim prisustvom.

Čuj, njoj je smor. Pubertetske fore. :roll:

Što ja nisam imala stariju sestru da me mazi, pazi, da mi kupuje poklone, knjige, da me vodi na izlete, u bioskop, da pravi žurke za mene u svom stanu.... da me pita šta volim, a šta ne? Što? :besna:

Razmažena balavurdija ti je to moja Night....

Heh ...razmazila je sestra :aha:

Ma, sama sam kriva. Na sebe sam ljuta. :besna:

Ajde što je razmažena, nego je bre toliko negativna da mi se plače od muke.

Uopšte ne znam kako s njom da komuniciram. Lepo ne može... na šale se beči... na viku se povlači u sebe...

Sada je ignorišem. Znam da zvuči okrutno, ali stvarno više nisam pametna.

Ma, sama sam kriva. Na sebe sam ljuta. :besna:

Ajde što je razmažena, nego je bre toliko negativna da mi se plače od muke.

Uopšte ne znam kako s njom da komuniciram. Lepo ne može... na šale se beči... na viku se povlači u sebe...

Sada je ignorišem. Znam da zvuči okrutno, ali stvarno više nisam pametna.

Samo otvoren razgovor ...reci joj sve što si ovde napisala

Inače, vodila sam je da kupi mobilni (ćale poslao pare) i ona se toliko durila, kao ne sviđa mi se ovaj, ni onaj, ni ovaj, ni onaj....

I na kraju kaže: "Neću ja ni jedan, daj ti meni pare da ih ja čuvam." :eek:

O, Gospode Bože!

Popizdela sam i jedva je naterah da kupi tel... :dash:

E, sada... kada sam ja dobila prvi mobilni telefon (sa 16 godina, inače) dopisivala sam se sa drugaricama, dogovarala se oko izlaska, šetnje, domaćeg....

Ona samo sluša muziku... Nit je ko zove, niti ona zove.... Tako je asocijalna, da me zabrinjava.... I čita dosta glupe knjige, ono da ne poveruješ.... :eek:

E, da htela sam još nešto za telefon da ti kažem.... A da, rekoh joj da puni bateriju 12 sati kako bi se formirala. To je bilo preksinoć u pola deset uveče. Kažem joj ostavi do ujutru do pola deset.

Ja u tri krenem u wc i čujem da sluša muziku. Skinula riba telefon sa punjača i sluša muziku u 03:00 :eek::poludeo:

Samo otvoren razgovor ...reci joj sve što si ovde napisala

Pokušala sam i to... Prvo mi izgleda kao da se malo stidi... Pa bi malo da plače. Pa joj kao malo glupo što ja to primetim. I onda sve po starom.....

Ne mogu ja tu ništa....

Kako su je odgovjili tako nek im bude...

Mislili oni da ću ja za mesec dana da je prevaspitam...

Malo morgen....:roll:

P.S. Kako li ti sa dvoje izlaziš na kraj da mi je znati. :lol:

ne vredi bilo šta ...izdrži još malo
uskoro dolaze tvoji
što ti da imaš loše odnose sa njom, zbog njenih kaprica
razgovaraj sa roditeljima
inače....u tom periodu jedni druge nerviraju ... smaraju ... smetaju ...nisu preterano vezane devojčice
vezane su samo one izveštačene ... cool tipa ...

Sa 16 god.to je veliko dete koje želi da bude akceptirano a ne svaki čas da joj se govori kako nema pojma kako ovo, kako ono.Stalno pridike i kritike ne pale kod to godište.Spusti se na njen nivo na njene godine i nemoj da budeš starija sestra nego samo dobra drugarica koja voli i hoće sve da čuje a ostalo će doći samo po sebi.

Sa 16 god.to je veliko dete koje želi da bude akceptirano a ne svaki čas da joj se govori kako nema pojma kako ovo, kako ono.Stalno pridike i kritike ne pale kod to godište.Spusti se na njen nivo na njene godine i nemoj da budeš starija sestra nego samo dobra drugarica koja voli i hoće sve da čuje a ostalo će doći samo po sebi.

12 godina ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back