-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Kad mi kuvaju drugi ...ne biram
Fali samo medeno
Fali samo medeno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, to medeno srce je bilo strava.Moraću uskoro opet praviti. Baš je pravi zimski kolač. A cimet kako miriše
![]()
Slobodno ...kod nas je malo aktivnih ...
Svaki gost nam je drag![]()
Šta pričaš Pera uvek ektivan, a ovakva gošća mi je uvek draga.![]()
Samo malo da ozdravim, biće i kolača i slanih i slatkih
Jedva čekam praznike, da pravim prave medenjake i kućice od medenjaka. Prošle godine sam pravila 5 kućica (4 su bile za poklon).![]()
Šta pričaš Pera uvek ektivan, a ovakva gošća mi je uvek draga.![]()
Pero ...i ti spadaš u tu manjinu
![]()
tebia nemoj te čajeve i ostalo.Uzmeš vino pa skuvaš pa ako ne pomogne onda vruća rakija i naravno pored toga masaža.
![]()
Generalno mi je oslabio imunitet. Krvna slika loša. Anemija. Sada sam se i prehladila na sve to. Evo pijuckam i brusnicu i kafu i vitain C i šaku drugih vitamina, uključujući ekomer....
nisam zadovoljna Ekomerom ....
Ne znam ni sama. Ranije sam pila oligovit, sada mi lekarka preporučila ekomer.... I propolis kapi....
Ne znam ni sama. Ranije sam pila oligovit, sada mi lekarka preporučila ekomer.... I propolis kapi....
Nikada nisam bio bolestan ali jedan pčelar mi je preporučio propolis kapi i ja to svako jutro 20-25 kapi na gladno srce već nekoliko godina upotrebljavam.Nadam se da su kapi korisne.
zdravo.
.izlecice te pera..ima skriven talenat oko svega..ne moz niko da ga vidi
Jesu, jako. Samo, meni je preporučeno 3x 30 kapi Ja sam malo gori slučaj![]()
ona radi,ne ko mi dzabalebari...lepo i ovakoNešto mi kasniš ili zabušavaš danas.![]()
pa...zdravoZdravo ...![]()
nema je ...pa...zdravokako glavobolja?
poznat ti je najefikasniji lek protiv glavobolje?nema je ...![]()
poznat ti je najefikasniji lek protiv glavobolje?![]()