Kafana "Sedmi pečat"

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nakon prebrojavanja glasova, stvari stoje ovako....

3. esteer - kod tri čika Sizifa
3. dlugomir - kod starog masona
3. gogi - kod zelenkade mudrosera
3. doc - četir konja debela
3. vronski - urnebesno pišično
3. nina - nema šanse
3. buu - propas' sveta
2. mizaca, zoran jov, night hawk, crna bombarderka - area 51

i pobednik jeeeee......

1. džek, berta, brzi, sizif, teserakt, agatha - sedmi pečat

paa, ti si stvarno prebrojavao ? :eek:
Koja je nagrada ? :lol:

za vas sokić od kokosa :)

Može, može... ali samo onaj što se nalazi u hermetički zatvorenom kokosovom orahu. :ok:

- - - - - - - - - -

aaa, kako ja volim kokosovo mlijeko ! Pun pogodak ! :cmok2:

Čuo sam da je dobro, ako se dobro napravi, i procedi, ali ga ne konzumiram, jer nemam potrebu za kopiranjem konvencionalne ishrane. Dovoljna mi je kokosova voda iz kokosovog oraha. Ali svakome na volju.

kao u onom vicu, kad deda od 70 godina kaže "ja bih voleo da umrem u kolima, ili na motoru, dvesta na sat u neki zid, bez muke"; drugi deda od 80 kaže "ja bih voleo u avionu, tu nema šanse da preživiš, a sve gotovo za čas", a treći deda od 90 kaže "ja bih voleo da me ubije ljubomorni muž..."

:hahaha:
Сјети сам се сцене из "Dirty Grandpa" гдје је Де Ниро дедица...
И на студентској жураји га зајаши нека мала...
и каже: поцијепај ми мајицу као чек од пензије...
:mrgreen:

Meni je okus savršen. To mi je dovoljno da uživam u njemu.Ne pravim sama-kupim. Znam, znam nije to možda tako zdravo...ali od nečega moram umrijeti :mrgreen:

Ništa nije savršeno. Ali dobro. Uticaj američkih filmova i čuvene rečenice: "Perfect." Mogao bih i ja da kupim kokosovu vodu u kutiji, u zdravoj hrani, ali mi ne pada na pamet, jer je pomenuti industrijski proizvod pasterizovan, a ja dajem sebi za pravo da bojkotujem sve industrijske proizvode i da ne konzumiram ništa što je pasterizovano. A i nije u pitanju kokosova voda, već napitak napravljen ko zna od čega (verovatno od nekog praška). U pitanju je mrtva tečnost. Više mi odgovara prava kokosova voda iz pravog kokosovog oraha. Ja tako. A svakome na volju.

- - - - - - - - - -

Šta nije u redu sa kafanom? Što izlazi ovo "Re: Kafana "Sedmi pečat"" u navodu posta?

Nemam pojma, mislim da baza ne prihvata navodnike, tj. prebacuje ih u taj HTML skraćeni format... a glupo mi je da skinem, jer bi lošije izgledalo.

A što se tiče kokosove vode, sve je to lepo, al' ja ne znam kako da sa takvom dijetom skupim meni potrebnih 2.5k kcal (čitaj - kako da jedem zdravo i raznovrsno, a da ne gladujem)

Pa ne znam ni ja kako bi ih skupio sa kokosovom vodom iz kutije, koja je pasterizovana, odnosno napravljena od praška. Kokos je jako mastan. Ako bi ga neko jeo svaki dan po jedan za obrok, tri puta na dan, ugojio bi se kao svinja.

- - - - - - - - - -

Malo više o kokosovom orahu Maja Volk je lepo objasnila ovde:

Ima dovoljno kalorija. Ne jede se jedna banana za obrok, ili dve, kako misli većina ljudi, već 10-15 banana. U zdravlje

Ništa nije savršeno. Ali dobro. Uticaj američkih filmova i čuvene rečenice: "Perfect." Mogao bih i ja da kupim kokosovu vodu u kutiji, u zdravoj hrani, ali mi ne pada na pamet, jer je pomenuti industrijski proizvod pasterizovan, a ja dajem sebi za pravo da bojkotujem sve industrijske proizvode i da ne konzumiram ništa što je pasterizovano. A i nije u pitanju kokosova voda, već napitak napravljen ko zna od čega (verovatno od nekog praška). U pitanju je mrtva tečnost. Više mi odgovara prava kokosova voda iz pravog kokosovog oraha. Ja tako. A svakome na volju.

- - - - - - - - - -

Šta nije u redu sa kafanom? Što izlazi ovo "Re: Kafana "Sedmi pečat"" u navodu posta?

Ma, otkud ti znas jel meni nesto savrseno ili ne :p
Ovim svakom svoje svi sve rekao, tebi tvoje a meni moje savrseno pasterizirao kokosovo mlijeko-u tetrapaku :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nemam pojma, mislim da baza ne prihvata navodnike, tj. prebacuje ih u taj HTML skraćeni format... a glupo mi je da skinem, jer bi lošije izgledalo.

A što se tiče kokosove vode, sve je to lepo, al' ja ne znam kako da sa takvom dijetom skupim meni potrebnih 2.5k kcal (čitaj - kako da jedem zdravo i raznovrsno, a da ne gladujem)

Mozda u pet raznovrsnih obroka

Ali nisam nigde video kako izgleda recimo takav neki jelovnik za celu nedelju, tri do pet obroka dnevno... tj. ne mogu ni da zamislim sa ovim što sam čuo (koštunjavi plodovi + banane + kokosovo mleko/voda)

Meni to zvuči kao jedan (lep) doručak... a gde je ručak, večera, pa još 20 drugačijih nedeljnih obroka?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back