DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
meni nisu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I meni....
dobro vece
"Kafana kod starog masona"
Treba li pomoci ?![]()
Da mi držiš gitaru....

Imam odlican stalak za gitaru, bas po mjeri![]()
svi učesnici foruma imaju pravo glasa, bez obzira na to koliko često dolaze u kafanu (što je i logično)
takođe, neće doći u obzir imena vezana za naše nickove i ona koja nemaju barem naznak nečega vezanog za zavere.
svi učesnici foruma imaju pravo glasa, bez obzira na to koliko često dolaze u kafanu (što je i logično)
takođe, neće doći u obzir imena vezana za naše nickove i ona koja nemaju barem naznak nečega vezanog za zavere.

a jel se dobija neka nagrada ili za dž da naprežem ganglije?

Prvi post...odmah ispod naslova: mein kampf
Tamo su samo Sizifovi predlozi?
Ne znam čemu taj cirkus kada će svakako biti jedan od njegovih.
"Kod starog masona" je totalno neinventivno i ponižavajuće ko ne veruje u taj vid zavere, a "Area 51" je tuđica. Na domaćem forumu, naziv teme na stranom jeziku.