Kafana "Sedmi pečat"

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Logo. :lol:

12832445_10208975690448537_5777211004629075409_n.jpg

haniyyah-barnes-new-jersey-32856.jpg

A New Jersey woman who fatally threw her neighbor's small dog into traffic during an argument over a parking space was sentenced to four years in prison Wednesday.

Haniyyah Barnes was also ordered to pay the neighbor $2,000 in restitution and perform 30 days of community service to an organization involved with the prevention of cruelty to animals.

Ove kazne da se uvedu i za malteretiranje i ubijanje ostalih zivotinja a ne samo pasa i macaka. Samo preko kazni ljudi mogu da se urazume.

Ovo provociranje zbog naočala je produkt nezdravog načina života.
Najveći umovi u istoriji su nosili cvikere.

Veli pravilnik da je izrugivanje telesnih mana kažnjivo, naročito sa klon naloga.

Elem, meni su prepisali cvikere samo za čitanje i komp. Koja budalaština. Imam ogroman monitor, i lepo sam video bez cvikera sva slova fonta 12, i kako sam ih počeo nositi, teže vidim bez njih.
Za čitanje knjiga je druga priča, tu mi fakat trebaju.

Da vidim ko će mi se izrugivati zbog naočala.

Ovo provociranje zbog naočala je produkt nezdravog načina života.
Najveći umovi u istoriji su nosili cvikere.

Veli pravilnik da je izrugivanje telesnih mana kažnjivo, naročito sa klon naloga.

Elem, meni su prepisali cvikere samo za čitanje i komp. Koja budalaština. Imam ogroman monitor, i lepo sam video bez cvikera sva slova fonta 12, i kako sam ih počeo nositi, teže vidim bez njih.
Za čitanje knjiga je druga priča, tu mi fakat trebaju.

Da vidim ko će mi se izrugivati zbog naočala.

Ma, ko tebi smi dirat ?!! :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back