- Poruka
- 86.106
zasu))))))0
au ******
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasu))))))0

e bre niko nece da caska![]()

pa kokain, ko drugi, hahaaaaaaaaaaaaaa šalim se, neki random dečko koji me sreo na ulici, izašao iz kola da popričamoajde ko je taj lik sto zove i sta hoce i sta to ne moze da shvati![]()
mene isto stalno zovu neke babe na fiksni, nikako da shvate da ovo nije dom zdravlja
a kad shvate neki put me malo psuju =(

hahahhahhah pa zakazi zenama
ja nemam uopste fiksni![]()
pa kokain, ko drugi, hahaaaaaaaaaaaaaa šalim se, neki random dečko koji me sreo na ulici, izašao iz kola da popričamo
moš misliti koji pačenik :č
pa da to je kul al odmah počeo da smara kako masoni vladaju svetom. ne mogu ja to majkemioO esi normalna decko je car
video te i odmah dejstvovao svaka cast
ej nije bre, traže rezultate
zamisli svima kažem da su im rezultati negativni, da prožive u miru to što im je ostalo =)
rezultati su vam kao u devojcice...cuj mozda im stvarno i bude bolje
pa da to je kul al odmah počeo da smara kako masoni vladaju svetom. ne mogu ja to majkemi

pa da to je kul al odmah počeo da smara kako masoni vladaju svetom. ne mogu ja to majkemi

pa..odluke i donosi grupa ljudi manja ili veca koja ima najvecu moc sto ekonomsku sto ovu onu
nego pusti ta ideoloska razilazenja idi s covekom na kafu upoznaj ga malo blize![]()